Forsider af de anbefalede bøger

Tænk, hvis du var ven med en rigtig levende dinosaurus!

Af Anonym (ikke efterprøvet)
26.09.19
4 sjove og fantasifulde historier om en langhalset dinosaur, en dinosaur med rygklapper, dinosaurernes konge og verdens stærkeste dinosaur

Siden jeg var barn, har jeg altid været meget fascinereret af dinosaurer! Triceratopsen er mit absolutte yndlings-forhistoriske dyr, så forestil dig min store barneglade begejstring, da jeg opdagede, at vi lige har fået denne utroligt fine billedbogsserie på 4 bøger om dinosaurer hjem til børnebiblioteket!

Og tænk dig lige, hvis du var ven med en rigtigt levende dinosaur! Måske en triceratops? En ven som havde et superskarpt næb, men ikke var en fugl. En ven som lignede et næsehorn ret meget, og som kunne blive lige så stor som en elefant. En ven som kunne give dig en ridetur, hjælpe dig med at klippe hæk om sommeren, og som du kunne optræde sammen med… og som til enhver tid ville være den, som baldrede flest balloner, når der var ballondans!

Og tænk dig så lige, hvis du også var ven med en tyrannosaurus rex, en stegosaurus eller en brachiosaurus…

Denne skønne serie er illustreret med de fineste, dejligste billeder, historierne er sjove og fantasifulde, og så er der spændende lærerig info om dinoer bag i bøgerne.  

 

Materialer