Udstillinger

Aktuelle og kommende udstillinger

Uden Ord
- JChristian Jensen og Niels Larsen

19. januar – 4. marts

Maler JC. Jensen og skulptør Niels Larsen sætter hinanden i stævne i et nyt udstillingsprojekt, der kredser om billedsprogets kraft og uafhængighed af sproget. JChristian Jensen arbejder med pigment på lærred, mens Niels Larsen arbejder i stentøj, granit og bronze. Til trods for deres individuelle udtryk, er der en særlig samklang mellem de to kunstneres værker. Geometriske mønstre og naturligende former bringes frem både skulpturelt og på lærredet. I nogle værker er farver og former stramt komponeret, mens de andre steder indgår i et mere frit og legende billedsprog.

Titlen ”UDEN ORD” er en drilsk kommentar til bibliotekets mange bøger og endnu flere ord. I Modsætning til bøgerne er værkerne uden referencerammer og fortolkningslag. De referer kun til sig selv, og hvad de igangsætter af associationer hos betragteren, farves hverken af titler eller ledsagende tekster.

Kommende udstilling:

There Are More Things
- Anne Munnecke Christensen

9. marts – 29. April

Der er mere mellem himmel jord. Det er udgangspunktet for billedkunstner Anne Munnecke Christensen, der interesserer sig for, hvordan myter i bl.a. litteraturen og pop-kulturen påvirker vores forestillinger om verden. Med værker bestående af tekstil, blyant, akvarel og papir undersøger udstillingen fænomener som optiske illusioner og okkultisme. Gyserforfatteren H.P. Lovecraft spøger i kunstnerens værker såvel som myter om de særeste uhyrer og monstre.

Fernisering:
Torsdag d. 8. marts kl. 17-18.30

Alle er velkomne!

AHA!