Læsekredse

Foto: freestocks on Unsplash

Hillerød Bibliotekerne tilbyder læsekredse mandag - torsdag på forskellige tidspunkter mellem kl. 9-22. Læsekredsene mødes en gang om måneden på en fast ugedag undtagen i juni, juli og august. Det er gratis at deltage, og biblioteket stiller bøger og lokaler til rådighed.

Læseskredse for enhver smag

Nogle af læsekredsene er sammensat omkring et tema eller en genre, i andre bestemmer kredsens deltagere selv, hvad de vil læse fra sæson til sæson. Klik på ugedagene for at se de enkeltes læsekredses læseplaner og mødetidspunkter.

Tilmelding

Du tilmelder dig en eller flere læsekredse via vores hjemmeside under Tilmelding og kontakt
En læsekreds består minimum af seks deltagere og lukker for tilgang af nye medlemmer ved ti personer. Du kan også blive skrevet på venteliste til de læsekredse, der pt. ikke har plads. De fleste læsekredse har løbende tilmelding. 

Nyhedsbrev til læsekredsene for alle interesserede

Hold dig ajour med, hvad der sker af arrangementer og tilbud, der vedrører læsekredsene. Alle, der tilmelder sig en læsekreds, modtager automatisk nyhedsbreve, men selv om du ikke deltager i en læsekreds lige nu, kan du også få nyhedsbrevet. Nyhedsbrevet kan du melde dig til under Tilmelding og kontakt, og du kan til enhver tid afmelde det igen.