Læsekredse

På Hillerød Bibliotek tilbyder vi læsekredse mandag-torsdag på forskellige tidspunkter mellem kl. 9-22.

Læsekredsene mødes en gang om måneden på en fast ugedag undtagen i juli og august. Omtrent hveranden måned modtager medlemmer af læsekredsene et nyhedsbrev med information om relevante arrangementer på biblioteket, læse-inspiration og anden information. Selv om du ikke lige nu deltager i en læsekreds, er du velkommen til at få nyhedsbrevet. Skriv til laesekredse@hillerod.dk for at blive skrevet på listen over modtagere. 

I sæsonen 2017/18 tilbyder vi 24 læsekredse. Nogle af læsekredsene er sammensat omkring et tema eller en genre, andre har en varieret læseplan, som medlemmerne selv har udvalgt. 
 
Vær med i bibliotekets nye læsekreds: "Bøger fra Baghaven".
Bliv klogere på, hvad der rører sig af lokal litteratur i Nordsjælland. I denne læsekreds er alle forfattere, der enten bor i eller stammer fra Nordsjælland, inviteret med til møderne. Dermed har du en chance for stille forfatteren det spørgsmål, du brænder inde med. Bøger fra Baghaven er et samarbejde mellem otte nordsjællandske biblioteker med henblik på at styrke kendskabet til litteratur fra den nordsjællandske muld. Læs mere om Bøger fra Baghaven her. Der er tilmeldingsfrist den 20/1-2018! Du kan se læselisten til venstre under Tirsdagslæsekredse eller ved at trykke her.
 
Nye deltagere søges!
Læsekredsene Tirsdagsgruppen og Nordlys søger nye deltagere. Klik her på Tirsdagsgruppen og Nordlys for at se, hvad de læser, og hvornår de mødes. 
 
Lyst til at deltage i en læsekreds?!
Har du fået lyst til at være med i en læsekreds, kan du her på hjemmesiden i venstre side se mødetidspunkter og læseplaner for alle læsekredsene. Er der ledige pladser, skal du blot sende en e-mail til laesekredse@hillerod.dk. Du kan også blive skrevet på venteliste til de læsekredse, som er fyldt op. En læsekreds består minimum af seks deltagere og lukker for tilgang af nye medlemmer ved tolv personer.

Det er bibliotekar Jakob Poulsen, der står for koordineringen af læsekredsene. 

Henvendelse: Laesekredse@hillerod.dk eller tlf: 7232 5800