Læsekredse

Hillerød Bibliotekerne tilbyder læsekredse mandag - torsdag på forskellige tidspunkter mellem kl. 9-22.

Læsekredsene mødes en gang om måneden på en fast ugedag undtagen i juli og august. Omtrent hveranden måned modtager medlemmer af læsekredsene et nyhedsbrev med information om relevante arrangementer på biblioteket, læse-inspiration og anden information. Selv om du ikke lige nu deltager i en læsekreds, er du velkommen til at få nyhedsbrevet. Skriv til laesekredse@hillerod.dk for at blive skrevet på listen over modtagere. 

Læseskredse for enhver smag
Nogle af læsekredsene er sammensat omkring et tema eller en genre, andre har en varieret læseplan, som medlemmerne selv har udvalgt. Har du fået lyst til at være med i en læsekreds, kan du her på hjemmesiden i venstre side se læseplaner og mødetidspunkter for alle læsekredsene i 2018/2019. Der er løbende tilmelding. Såfremt der er ledige pladser, skal du blot sende en e-mail til laesekredse@hillerod.dk. Du kan også blive skrevet på venteliste til de læsekredse, der pt. ikke har plads. En læsekreds består minimum af seks deltagere og lukker for tilgang af nye medlemmer ved tolv personer.
 
"Bøger fra Baghaven" -  en læsekreds på tværs af kommunegrænser.
Bliv klogere på, hvad der rører sig af lokal litteratur i Nordsjælland. I denne læsekreds er alle forfattere, der enten bor i eller stammer fra Nordsjælland, inviteret med til møderne. Dermed har du en chance for stille forfatteren det spørgsmål, du brænder inde med. Bøger fra Baghaven er et samarbejde mellem otte nordsjællandske biblioteker med henblik på at styrke kendskabet til litteratur fra den nordsjællandske muld. Læs mere om Bøger fra Baghaven her. Du kan se læselisten til venstre under Tirsdagslæsekredse eller ved at trykke her.
 
Hvis du har spørgsmål til læsekredse generelt, er du altid velkommen til at kontakte bibliotekar Jakob Poulsen eller skrive til laesekredse@hillerod.dk eller ringe til: 7232 5800