Læsekredse

Foto: freestocks on Unsplash

Hillerød Bibliotekerne tilbyder læsekredse mandag - torsdag på forskellige tidspunkter mellem kl. 9-22. Læsekredsene mødes en gang om måneden på en fast ugedag undtagen i juni, juli og august. Det er gratis at deltage, og biblioteket stiller bøger og lokaler til rådighed.

Vigtig information: 

Pga. det gældende forsamlingsforbud må læsekredse på max. 10 deltagere gerne mødes. Læsekredse over 10 deltagere må ikke mødes medmindre to deltagere sidder over pr. mødegang.

Nedenstående retningslinjer skal stadig følges:

For at beskytte jer selv og hinanden mod Covid19 bedes alle deltagere følge bibliotekets retningslinjer, når der bliver afholdt møde:

  • maske/visir skal bæres når man går ind og ud af lokalet; masken/visiret kan tages af, når alle sidder ned. 

  • hold minimum 1 meters afstand mellem hinanden 

  • sprit/vask hænder før og efter mødet

  • afsprit siddepladsen (bordplade og stoleryg), når mødet er slut

Biblioteket stiller sprit til rådighed.

Læseskredse for enhver smag

Nogle af læsekredsene er sammensat omkring et tema eller en genre, i andre bestemmer kredsens deltagere selv, hvad de vil læse fra sæson til sæson. I venstremenuen finder du læseplaner og mødetidspunkter for alle læsekredsene.

Tilmelding

Du tilmelder dig en eller flere læsekredse via vores hjemmeside under Tilmelding og kontakt
En læsekreds består minimum af seks deltagere og lukker for tilgang af nye medlemmer ved tolv personer. Du kan også blive skrevet på venteliste til de læsekredse, der pt. ikke har plads. De fleste læsekredse har løbende tilmelding. 

Nyhedsbrev til læsekredsene for alle interesserede

Hold dig ajour med, hvad der sker af arrangementer og tilbud, der vedrører læsekredsene. Alle, der tilmelder sig en læsekreds, modtager automatisk nyhedsbreve, men selv om du ikke deltager i en læsekreds lige nu, er kan du også få nyhedsbrevet. Nyhedsbrevet kan du melde dig til under Tilmelding og kontakt.