Book en bibliotekar

Vi står klar til at hjælpe dig med din opgave.

Når du skal søge information til en opgave eller et projekt, kan det være svært at vide, hvor du skal begynde, især fordi der i dag findes mange forskellige typer information, og mindst lige så mange steder at finde dem. Hvis du står og skal i gang med informationssøgningen i forbindelse med en opgave, så har vi her på Hillerød Bibliotek et tilbud til dig, nemlig Book en Bibliotekar.

Hvad er Book en Bibliotekar?

Du har mulighed for at booke en bibliotekar i 30 minutter. Bibliotekaren kan vejlede dig i din informationssøgning i forbindelse med opgaveskrivning eller projektarbejde. Du skriver lidt om dit emne på forhånd, så bibliotekaren kan orientere sig, inden I sammen kigger på det. På den måde får du mest muligt udbytte af dine 30 minutter med bibliotekaren.

Vi kan hjælpe med at:

  • Finde materialer, både fysiske og digitale materialer
  • Vejlede dig i hvor og hvordan du kan søge mere information
  • Præsentere dig for de forskellige databaser, som Hillerød Bibliotek har købt adgang til, og som du kan bruge hjemmefra. Du skal dog bo i Hillerød Kommune for at få adgang til disse.

Du har to muligheder for booking. Du kan vælge at booke en vejledning på biblioteket eller en vejledning over telefonen.

Vejledning på biblioteket:

Til en vejledning på biblioteket har du 30 minutter med en bibliotekar. Her har I bibliotekets samling af materialer til rådighed, og du vil have mulighed for at bestille eller låne materialer med hjem.

Vejledning over telefonen:

Til en vejledning over telefon har du 30 minutter med en bibliotekar, ligegyldig hvor du er henne. Her kan bibliotekaren bestille eller reservere de materialer, du skal bruge, og du kan hente dem, næste gang du kommer på biblioteket.

Book en Bibliotekar og få hjælp og vejledning med at finde information til din opgaveskrivning. Vi er klar til at hjælpe dig.