Harry Potters magiske univers

Hvis du var vild med bøgerne om Harry Potter, så har vi gode nyheder. Vi har nemlig stakkevis af bøger som beskæftiger sig med Harry Potters magiske univers. Du kan eksempelvis blive klogere på Quidditch i bogen ”Quidditch gennem tiderne”. Her kan du blandt andet finde ud af, hvor det gyldne lyn stammer fra.

I bogen ”Fantastiske skabninger og hvor de findes” får du sjove beskrivelser af et magisk dyreliv. Du kan læse om Nifleren, eller om Demigøjsen og dens værdifulde pels.  

I bogen ”Harry Potter: en rejse gennem magiens historie” får du spændende viden om tilblivelsen af de syv Harry Potter bøger. Bogen indeholder Joanne K. Rowlings håndskrevne noter, skitser og masser af flotte illustrationer.

Du finder også bøger om filmatiseringen af Harry Potter-filmene. Find eksempelvis ud af, hvor mange æsker med tryllestave der var i Olivanders tryllestavsbutik, eller hvor mange svævende lys der var i Storsalen på Hogwarts. Alt dette og meget mere finder du i ”Filmmagi: Bind 1: J.K. Rowling's wizarding world”.

Samlingen af magiske bøger er stor, og som der stod i Harrys første brev fra Hogwarts: ”Vi vedlægger en liste over pensum og nødvendigt udstyr”.

Rigtig god fornøjelse!

Harry Potter - En rejse gennem magiens historie. Gyldendal 2018. British Library