Billede af heste
Fang Fortællingen - Heste

Sådan bliver hesten din bedste ven

Af Anonym (ikke efterprøvet)
25.09.15
En must-have bog til hestepiger og -drenge

Dette er din første hestebog!

Sølvi Degnegaard og Kaja Wennich Christoffersen er netop udkommet med bogen Sådan bliver hesten din bedste ven ved Forlaget Carlsen. Bogen handler om hvordan du skaber et venskab og partnerskab med din hest, som bygger på gensidig tillid og respekt. Her er alt hvad du har brug for at vide, for at du bedre kan forstå og kommunikere med din hest.

Bogen følger 15-årige Kaja og hendes pony Felix, når hun lærer tricks, gør klar til stævne, og i den daglige pleje og træning. Bogen er til dig der gerne vil have et særligt venskab med en hest - både dig der går til ridning eller overvejer det, og til dig der allerede har din egen hest eller gerne vil have det.

Sølvi og Kajas hestesyn er præget af dyb respekt for hestens væsen og et ønske om at forstå hesten. Dette er grundlaget for alt arbejde med hesten. Med udgangspunkt i dette gennemgår bogen de vigtigste emner, som man skal forholde sig til, når man omgås heste.

Sådan bliver hesten din bedste ven er desuden fyldt med fantastiske billeder af Felix og mange andre fantastiske heste.

Kaja er netop færdig med 9.klasse. Hun har redet i en del år og interesserer sig for alle aspekter af hestevelfærd og riding. Hun har fået undervisning i akademisk dressur i en del år.

Sølvi Degnegaard er 46 år, MPA, coach og arbejder som underviser og konsulent. Hun er desuden partner i firmaet EqMM, der uddanner coaches i hesteassisteret coaching. Hun er uddannet i kranio-sakralterapi for heste. Heste har været en del af Sølvis liv, siden hun var 5 år. Hun har selv to heste.

Og ikke nok med, at Sølvi og Kaja har skrevet en fantastisk bog, nu kan du også selv opleve dem fortælle. Vi får nemlig besøg af de to forfattere på børnebiblioteket. De glæder sig til at fortælle om deres arbejde med bogen, og de tanker og overvejelser de har gjort sig undervejs.

Materialer