Læsehundenes yndlingsbøger - Hundemand

Det næste stykke tid, kan du følge med i hvad bibliotekets læsehunde, Mr. Mo og Tobee, anbefaler ungerne at læse.

"Vi vil gerne anbefale den virkelig sjove serie om Hundemand og hans hjælper Lille Pjevs. Hver gang vi læser den, gør vi så højt af grin, at jeg får helt ondt i maven.

Serien handler om politibetjenten Knægt, der ved en fejl får syet en hunds hoved på sin egen krop og derfor bliver til Hundemand. Hundemand er en dygtig betjent, desværre kommer han nogen gange til at slikke sin chef i hovedet og så elsker han, ligesom alle rigtige hunde, at rulle sig i rådden fisk. MUMS

Serien er nået til bind 5, hvor superskurken Pjevs, der selvfølgelig er en kat, gerne vil have sin klonede søn, Lille Pjevs, tilbage. Hundemand og Lille Pjevs må dog kæmpe mod meget mere end verdens fæleste kat, da en skurkegruppe ved navn "Lopperne" vil lade gammel hævn gå ud over den lille klonede kattekilling. Hundemand vil gøre alt for at redde sin lille ven, og så er der gang i en ny, spændende og sjov mission, der også involverer en sej og farlig robot-brontosaurus!

Serien er virkelig god og lidt plat. Tegningerne er sjove og det er en god ide, at man nogle gange skal vende dem på hovedet. Man keder sig aldrig i selskab med Hundemand og hans vilde og fjollede eventyr. Vi håber, at der kommer 148 bind mere, og serien får 10 store kødben af os!"

Læsehundene er et tilbud til børn i 1.-4. klasse, som mangler motivation og glæde til at læse - læs mere om Læsehundenen her.

Læsehundene Mo og Tobee
09.08.19