Børnebibliotekar Tanja Kate Jensen med smartphone der viser PressReader-app

Styrk de sunde vaner med PressReader

25.04.22
Der mange gode grunde til at skrue op for de sunde vaner. Og der er god inspiration at hente i PressReaders mange livsstilsmagasiner.

Med biblioteketernes adgang til PressReader kan du nemt og hurtigt få fingrene i digitale magasiner og aviser, direkte på din skærm.

Her finder du indbydende magasiner om bl.a. livsstil, sundhed, sport og udendørsliv, og uanset om du allerede er 'fit for fight' eller blot har planer om en lidt sundere livsstil, er det nemt at lade sig inspirere.

PressReader tilbyder læsestof på mere end 60 forskellige sprog, og du kan tilgå lige netop dine yndlingsemner både på din pc og via appen 'Pressreader'. Alt du har brug for er dit bibliotekslogin.

I kategorierne 'Health & Fitness', 'Sports' og 'Outdoors' finder du emner som skisport, løb, yoga, vandreruter, cykling, ernæring og grønne opskrifter. Eller læn dig tilbage og nyd mentalt godt af de visuelt smukke naturartikler og find inspiration til nye aktiviteter i verdens fjerneste afkroge.

Klik og læs løs!

Kom i gang med PressReader

Alt hvad du behøver for at komme i gang med PressReader, er dit bibliotekslogin. Har du endnu ikke ét, kan dit bibliotek hjælpe dig,

Du kan også oprette dig som låner via MitID.

Med appen PressReader kan du læse aviserne på din smartphone eller tablet. Appen fås til Android og iOS (iPhone og iPad) samt Windows 8. Eller læs aviserne i en browser. Du kan også downloade aviserne til senere læsning, offline.

Materialer