eReolen fejrer, at vores dronning fylder rundt

Margrethe Alexandrine Thorhildur Ingrid – Danmarks Dronning Magrethe fejrer sin 80 års fødselsdag. Vi ønsker vores allesammens Daisy stort tillykke med den runde fødselsdag. Og i den anledning har eReolen samlet en række titler om vores kongelige fødselsdagsbarn.

eReolen skriver om Hendes Majestæt Dronning Margrethe:

”Når H.M. Dronningen fylder år, er vi vant til at se hende vinke og smile til os fra balkonen på Amalienborg. Men i dag hvor hun fylder 80 år, midt i en højest usædvanlig tid for Danmark og verden, er vi nødsaget til at fejre hende hjemme fra stuerne. 

Der er dog stadig rig mulighed for at fejre Dronning Margrethes runde fødselsdag, når der i aften er fællessang for Dronningen, og i disse dage sendes der også en hel del forskellige portrætudsendelser om Dronningen og den kongelige familie i tv. Du kan også hoppe ind på Filmstriben og hylde dronningen og hendes kunsteriske evner ved at se filmen ”Snedronningen”, hvor H.M. Dronningen har lavet decoupagen til filmen.

Og så kan du selvfølgelig også give dig i kast med en af de mange bøger, der er skrevet om Majestæten og hendes familie.”

Find titlerne her

Og dyk ned i endnu flere gode historier om dronningen her nedenfor, hvor vi har fundet nogle af vores egne favoritter 

Dronning Margrethe 2
Keld Navntoft, Kongehuset