Om Vandrehallen

Læs om kunsthallen og udstillingsprofilen.

Kunsthallen ligger i hjertet af biblioteket, der er et moderniseret og renoveret slagteri, men stadig bærer præg af sin fortid som industribygning. Vandrehallen er 70 meter lang, har 8 meter til loftet og udgør en utraditionel og inspirerende ramme for bibliotekets kunstudstillinger og øvrige aktiviteter, der bl.a. tæller koncerter, foredrag, debatter mm. Biblioteket har op til 7.500 besøgende om ugen, som møder billedkunsten i øjenhøjde i Vandrehallens unikke rammer.

Det er Vandrehallens formål at gøre samtidskunsten nærværende og levende for det publikum, der dagligt besøger biblioteket. Det gør vi ved fortrinsvis at præsentere kunstnere og projekter, der aktiverer kunsthallens referencer til stedet fx ved at gå i dialog med litteraturen, de fysiske rammer og/eller den lokale kontekst.

Vandrehallen Kunsthal præsenterer kunstnere, som arbejder bredt inden for de forskellige kunstneriske discipliner. Vi ser særligt positivt på aktører og projekter, der involverer flere genrer og kunstarter.

Vandrehallen Kunsthal er professionelt drevet og præsenterer udelukkende kunstnere, der arbejder professionelt med samtidskunsten.

Det er gratis at besøge udstillingsstedet, og der er adgang i bibliotekets åbningstid. Bemærk: Udenfor bibliotekets betjente åbningstid, er der kun adgang når du er indmeldt som låner. Se alle Hillerød Bibliotekernes åbningstider

Bliv låner hjemmefra via NemId - læs her hvordan.

Følg Vandrehallen på Facebook.

Åbningstider

Vandrehallens åbningstider følger åbningstiderne på Hillerød Bibliotek, som du kan se her.