RB Digital Comics

RB Digital Comics

Adgang
Adgang hjemmefra
Tegneserier fra Marvel til din tablet, smartphone eller PC.

Med RB Digital Comics får du adgang til Populære graphic novels og Marvel-tegneserier som X-Men, The Amazing Spiderman, Teenage Mutant Ninja Turtles, Avengers, Transformers, Deadpool og Captain America.. 

RB Digital Comics er et fint supplement til Comics Plus, som ikke indeholder Marvel-tegneserier. Der er ikke overlap mellem de to tegneserietjenester, så der er god grund til at dykke ned i dem begge. Tegneserierne er på engelsk

Sådan får du adgang

  1. Log på hilbib.dk med dit bibliotekslogin. Du skal være bosiddende i Hillerød Kommune for at benytte RB Digital Comics hjemmefra via Hillerød Bibliotekerne.
  2. Klik Se online på denne side for at komme til RB Digital Comics.
  3. Har du allerede et login på RB Digital Magazines, kan samme login bruges på RB Digital Comics, ellers:
  4. Opret en ny brugerprofil via linket 'Create new account' i øverste højre hjørne.
  5. Læs tegneserien online eller hent appen 'RBdigital' for læsning på smartphone eller tablet via app. I appen logger du på med din brugerprofil og vælger 'Danskernes Digitale Bibliotek - ComicsPlus'.
  6. Opnå adgang til henholdsvis RB Digital Comics og RB Digital Magazines ved at skifte profil i appen. Gå ind i appens menu og vælg 'My account', dernæst 'Profiles'. Slå profil til/fra alt efter, hvad du ønsker at få adgang til. Er profilen ikke synlig, så tilføj ved at trykke på +.
  7. Ubegrænset antal lån - 30 dages lånetid - ubegrænset genlån.