Sådan gør vi

Her finder du et link til e-bogen, et link til den digitale platform Teams, hvor vi afholder alle læsekredsmøderne, samt en beskrivelse af læsekredsens struktur.

Sådan gør vi

Hent "Mesteren og Margarita" som e-bog

Hvis du ikke allerede har bogen, kan du låne den som ebog på eReolen.dk. Det kræver kun, at du er oprettet som låner på biblioteket. Vi tager udgangspunkt i denne version, men hvis du har en anden udgave eller læser den på engelsk, er det helt fint. Det bliver kun sjovt at diskutere forskellene.

Download Teams til møderne

Læsekredsen mødes på Teams. Teams er udviklet af Microsoft og er designet til videomøder. Teams virker bedst, hvis du downloader programmet til din computer. Før hvert møde modtager du en mødeindkaldelse med et link, som leder dig direkte til Teamsmødet.

Brug en computer eller en smartphone

Du kan både bruge en computer eller en smartphone til teamsmøderne. Vi anbefaler, at du bruger en computer, da det giver den bedste oplevelse. 

Fra gang til gang

Vi læser 2-3 kapitler til hvert møde. Læsekredsmøderne varer en time - du kan finde hele oversigten her. Efter mødet interviewer læsekredslederen en af eksperterne med udgangspunkt i læsekredsens samtale. Man kan se interviewet Live på Facebook, hvor der også er mulighed for at stille spørgsmål til eksperten eller komme med kommentarer. Ekspertsamtalerne bliver optaget og sendt ud via mailinglisten efterfølgende.