Foto: Nick Morrison, Unsplash

Om dette arrangement

Tid
18:00 - 20:00
Pris
Gratis
Lokalitet
Kulturrummet
Målgruppe
For voksne
Fællesskaber

Skrivegruppen i Nordsjælland

02.12.24
Uanset om du lige er begyndt på dit første projekt eller er ved at lægge sidste hånd på din syttende roman, er du velkommen i skrivegruppen.

Vi mødes én gang om måneden kl. 18-20 på Hillerød Bibliotek, hvor vi sammen gør noget ved skrivedrømmene og forfatterambitionerne.

Hvert møde starter med en kort præsentation af de fremmødte, samt en debat eller et oplæg om et emne, der relaterer til bogbranchen. Vi aftaler i fællesskab, hvad vi ønsker at sætte fokus på gennem året. Resten af tiden er der fri leg.

Formålet med gruppen er både at forfattere kan finde sparring, støtte og support i skriverejsen – men også at der kan afsættes tid til at skrive i en travl hverdag. Det er selvfølgelig tilladt at snakke sammen efter oplægget, men ”fri leg” dækker også over de, der ønsker at fordybe sig i computer eller notesbog. 

Praktisk

Det er gratis og der er ingen krav om at deltage hver gang.

For spørgsmål, kontakt Katja på hej@klberger.dk

I Facebookgruppen kan du se, hvor vi mødes og hvad de forskellige måneders tema er. Du kan også stille spørgsmål til de andre medlemmer og finde nye sparringspartnere derinde: Anmod om at blive medlem her: Skrivegruppen i Nordsjælland på Facebook

Er du mere til at dele din tekst med andre og flytte dine forfatterier via konstruktiv feedback og sparring med ligesindede, findes også gruppen Forfatterspirer i Hillerød og omegn.