Portrætfotografi af forfatter Pernille Cordes

Strikkeworkshop på Skævinge bibliotek

02.02.23
Bliv inspireret til nye strikketeknikker og -mønstre med strikdesigner og forfatter Pernille Cordes på Skævinge Bibliotek den 8. marts.

På denne workshop på Skævinge Bibliotek inspirerer Pernille Cordes til nye strikketeknikker og –mønstre. Pernille Cordes fortæller levende om de forskellige teknikker og præsenterer modeller fra bogen ’Strik med lækre detaljer – monteringsfri strik med innovative teknikker’. Undervejs fortæller Pernille også om sit liv som strikdesigner med glødende pinde. Monteringsfri strik er oppe i tiden, og med helt nye teknikker som f.eks. Contiguous-metoden kan selv garvede strikkere lære nye smarte måder at strikke på.

Pernille Cordes har med sin bog skabt nye stilrene strikkeopskrifter med flotte mønstre, der passer perfekt ind i den trendy, skandinaviske stil. Pernille Cordes er strik- og hækledesigner, forfatter, underviser og indehaver af webshoppen Englegarn.

Køb din billet via bibliotekets hjemmeside og kom og få varme i fingrene til en aften med glødende pinde på Skævinge Bibliotek.

Materialer