Øbro & Tornbjerg og Hans Jørgen Bonnichsen

18.01.21
Krimiparret og chefkriminalinspektøren

Øbro & Tornbjerg hører til blandt Danmarks mest læste og afholdte krimiforfattere. De står bag den prisvindende serie om kriminalpsykologen Katrine Wraa, som arbejder i Københavns Politis drabsafdeling. De bliver interviewet af den tidligere chef for politiets rejsehold, Hans Jørgen Bonnichsen, som selv har skrevet en række bøger om politiets arbejde.

Øbro og Tornbjergs bøger bliver ofte fremhævet for det realistiske plot, den troværdige karaktertegning og de genkendelige miljøbeskrivelser. Det er ikke et tilfælde, at de er i stand til at skrive sig så tæt på virkeligheden. Parret foretager en grundig research og har blandt andet konsulteret Hans Jørgen Bonnichsen i deres skriveproces.

Hans Jørgen Bonnichsen er ikke kun ekspert på kriminalområdet. Som forfatter til bøger om PET’s arbejde, frygt og fornuft i terrorens tidsalder og politiets afhøringsmetoder har han indgående kendskab til skriveprocessens mange faser.

Samtalen er således et møde mellem mennesker med en høj faglighed og forståelse for hinandens arbejde og kommer bl.a. til at handle om fascinationen af menneskets mørke sider, realisme i krimigenren og vil give et indblik i det omfattende researcharbejde, en kriminalroman kræver.

Bag om kunstnerne

Portræt af Øbro & Tornbjerg
Portræt af Hans Jørgen Bonnichen
Anbefaling af Hans Jørgen Bonnichsens "Glem ikke Heidi" 

Praktisk

Sted: Vandrehallen kl. 16.15-17.15

NB: Ole Tornbjerg er også på scenen i et oplæsningsarrangement i Kedelhuset kl. 14:45-15:45. Læs hele oplæsningsprogrammet her 

BILLETTER

Hvis du har beholdt din billet til Ordet er Løs oktober 2020, så er den selvfølgelig også gældende til Ordet er Løs oktober 2021. 

Ellers kan du købe din billet via Place2Book.

Materialer