Et af de mange glade besøg i Barselscaféeen

Hurra for Barselscaféen: Gratis oplæg og kage

På fredag fejrer Hillerød Bibliotekerne og Sundhedsplejen, at samarbejdet omkring Barselscaféen fylder et halvt år. Dagen bliver markeret med et gratis oplæg, samt reception

Barselscaféen på Hillerød Bibliotek slog for første gang dørene op 28. oktober 2022, og har fra begyndelsen været en stor succes. Hver fredag er ruller barnevognene ind i Vandrehallen og Kulturrummet bliver fyldt med lyden af pludrende babyer og deres mødre. 

En af dem er Katja Juul Maaløe, som havde hørt om tilbuddet gennem sin sundshedsplejerske. 

"Jeg tog ned i Barselscaféen for at få min søn vejet. Jeg synes, det er et godt alternativ til de planlagte besøg af sundhedsplejersken. Det er en dejlig mulighed for at tale med en sundhedsplejerske, hvis der er noget man er i tvivl om, og så er det hyggeligt at mødes med andre mødre.", fortæller Katja Juul Måløe, der har anbefalet Barselscaféen til alle i sin mødregruppe.

Reception og oplæg

På fredag holder Barselscaféen åbent i Kulturrummet på Hillerød Bibliotek som den plejer fra 10-12, men fordi det er en festdag er der lidt mere på programmet.

Kl. 10-11: Fejring af Barselscaféens 1 /2 års fødselsdag. Vi byder på kaffe/te og lækker kage.
Kl. 10.30-11: Oplæg ”Læsning og sprogstimulering for de mindste” i Stemningen.

Om Barselscaféen:


Er du borger i Hillerød Kommune, kan du møde en sundhedsplejerske fredage i ulige uger kl. 10-12 i Kulturrummet ved Børnebiblioteket.

Barselscafeen er et tilbud til dig, som har behov for en sundhedsfaglig konsultation i forhold til dit spædbarn. 

Barselscaféen er også for dig, der er forælder til et barn i alderen 0-2 år, og som har lyst til at mødes med andre på barsel og dele din oplevelse af hverdagen. 

Er du borger i Hillerød Kommune, møder du møder bare op - husk at I skal være uden akut sygdom i dit hjem. Er du borger i en anden kommune, bedes du henvende dig til sundhedsplejersken i din bopælskommune.