Hanne-Vibeke Holst & Anna Malzer

Litteraturmastodont møder teaterdronning

Hvad sker der, når Hanne Vibeke Holst, én af Danmarks største nulevende forfattere sættes i stævne med Anna Malzer, landets yngste teaterdirektør? Hvad har de til fælles, og hvordan ser de på verden fra henholdsvis litteraturens og teatrets scene?

Hanne-Vibeke Holst har i årtier fastholdt læserne med sine virkelighedstro romaner om det moderne menneskes liv. Fx da hun skrev om politiske intriger og magtmennesker i Kronprinsessen, Kongemordet og Dronningeofret. Nogle gange kommer hun snublende tæt på virkeligheden som da hun for blot tre år siden skildrede en verdensomspændende pandemi i romanen ”Som Pesten”.

Også Anna Malzer er optaget af eksistens og samfundsforhold, når hun skriver og instruerer teaterstykker på Mungo Park. Med lynets hast har hun markeret sig som én af tidens vigtigste instruktører, der tør sætte politiske emner på teatrets dagsorden.Der er tale om et historisk generationsmøde, når de to kvinder mødes til Ordet er Løs! Samtalen kommer omkring, hvordan samfundsengagement bliver til kunst, og hvad det er for en fremtid, vi ”kigger ind i”, i den post-epidemiske tidsalder.

Praktisk

Moderator: Sarah Elizabeth Hvidberg, litteraturformidler

Sted: Truckhallen kl. 13:15-14:15

NB Hanne-Vibeke Holst er også på scenen i et oplæsningsarrangement i Kedelhuset kl. 14:45-15:45.
Læs mere her 

Portræt af Hanne-Vibeke Holst
Portræt af Anna Malzer
Anmeldelse af ”Som Pesten”

BILLETTER

Hvis du har beholdt din billet til Ordet er Løs oktober 2020, så er den selvfølgelig også gældende til Ordet er Løs oktober 2021. 

Ellers kan du købe din billet via Place2Book.

Hanne-Vibeke Holst & Anna Malzer_foto Holst: Les Kaner
Hanne-Vibeke Holst & Anna Malzer_foto Holst: Les Kaner
08.01.21