Foto: Colourbox.com
Foto: Colourbox.com

10 nye i juni

Af Anonym (ikke efterprøvet)
29.05.17
Sommer – tja. Sol – måske. Spændende læsning – Ja da! Se månedens tips til svedig sommerlæsning her.

Der er mange gode historier at vælge imellem i denne tid. Vi har 10 sommerlæsningsforslag til dig – og er sikre på, at du kan blive udfordret, overrasket og beriget – på den ene eller den anden måde.

Madame Nielsen har skrevet en roman om den altopslugende kærlighed til en rumænsk – underskøn – ballerina.

Pablo Llambias ser kærligheden fra en anden vinkel – her er en kvinde, som er både mistænksom og voldelig, og bogen er både velskrevet og voldsom. Emnet – vold fra kvindens side er ikke så ofte beskrevet.

Er du mere til historiske romaner; og følger du måske ligefrem serien om dronning Victoria for tiden – så kan du nu få endnu mere historie og en god portion victorianisme i Daisy Goodwins romantiske og underholdende bog om den unge dronning.

Efter en lang pause i hønsebogsudgivelserne kommer der nu en ”fortsætterhønsebog” om de hovedbrud, hønsehold kan give. Den er fuld af gode råd, som kan hjælpe, hvis der dukker spørgsmål på hjemme ved hønsegården. Og det gør der jo nok en gang imellem.

Og så foreslår vi, at du hopper med på bølgen af historisk interesse, og tager hul på serien ”Kongerækken” – de to første bind er kommet.

Børnene kan glæde sig til en fin, ny udgave af ”Charlie og chokoladefabrikken” – den har illustrationer af John Kenn Mortensen, og er dejligt indbydende.

Og så er der masser af nye bøger i den mange populære serier for børn – vi nævner i flæng: muffins, zombier, superskurke og rockbands. Et par stykker finder du på listen her, men tjek lige, om der ikke også skulle være nye i din eller dit barns favoritserie.

Der er også fagbogsserier, og du kan gå på opdagelse i både solsystemet, dyr og dinosaurer. Endelig er der en fin, ny kogebog for børn – den kan hjælpe og inspirere til at have en ugentlig maddag.

Det var månedens udpluk af nye titler på hylderne. Finder du ikke noget på listen, som frister dig, kan vi røber, at der er meget andet godt at finde på vore hylder. Vi hjælper dig gerne med at spore dig ind på lige det rigtige – du skal bare spørge.

Materialer