Hillerød Game-fest 2024

Københavns Professionshøjskole, de studerende på pædagoguddannelse og Hillerød Bibliotekerne inviterer til stor Game-fest d. 13. april 2024.

Fokusområdet for eventet er at fremme positive digitale fællesskaber. Målet er at skabe et inkluderende og inspirerende arrangement kaldet "Hillerød Game-fest", der inviterer praksis- og pædagoger sammen med børn og unge fra Hillerød.

Børnene og de unge vil få en unik mulighed for at deltage i et Local Area Network (LAN)-event, hvor de kan interagere og spille digitale spil sammen. Samtidig vil der på biblioteket være forskellige workshops med udgangspunkt i Gaming, spil og leg - der sigter mod at skabe en sjov og lærerig oplevelse.

Studerende fra KP's valgfag, Digitale Medier og Kultur, deltager i et aktivt læringsrum, hvor de vil facilitere forskellige aktiviteter for de deltagende børn. Dette skaber ikke kun en interaktiv og engagerende oplevelse for børnene, men også en platform for de studerende til at udvikle deres pædagogiske færdigheder og bidrage til skabelsen af positive digitale miljøer for børn og unge i Hillerød.

Ønsker man at deltage i LAN-eventet og dyste i CS:GO eller Fortnite kræver det, at man tilmelder sig arrangementet. Det kan man gøre som hold sammen med sine venner og veninder. Det er gratis, men kræver at man bestiller én billet pr. deltager på sit hold.

Vi glæder os meget til en god dag sammen med jer og jeres børn & unge.

Det praktiske

Tidspunkt: 13. april 2024 kl. 10.00-18.00

Pris: Gratis, men kræver tilmelding til turneringsdelen!
Tilmelding sker via Place2Book - klik her! NB! Efter tilmelding: Skriv gerne en mail om, børnene deltager som team/hold i konkurrencerne og hvilket spil de vil dyste i (samt hold-navn).

Målgruppe: Børn og unge fra 3. klasse - 10. klasse.

Udstyr:  Medbring selv computere, hvis I deltager i LAN. Vi har desværre ikke så mange computere til rådighed.

Derudover...

Vi sørger for en sjov og hyggelig dag, samt vand og sandwich til alle tilmeldte deltagere. Der vil være en masse hjælp på dagen, da studerende fra KP hjælper til hele dagen.

Kontakt

Katrine Løth / katl@kp.d