Sikke et cirkus. Filmbilleder fra Filmstriben
Sikke et cirkus. Filmbilleder fra Filmstriben

Få ny inspiration til gode børnefilm

07.04.20
Savner I lidt nyt filmindhold til ungerne, så kig med her.

Børnebiffen i Det Danske Filminstitut har i denne tid, som så mange andre kulturinstitutioner, måtte aflyse alle planlagte arrangementer, i dette tilfælde en masse forevisninger af skønne børnefilm. Men at børnene ikke kan mødes i biografsalens hyggelige mørke stopper ikke Børnebiffen fra at dele ud af de gode filmoplevelser. Nu åbner de nemlig Børnebiffen online, så du og børnene kan nyde det spændende filmudvalg hjemme fra jeres sofa.
Læs mere og få adgang her.

I biblioteksregi kan børnene også stadig finde mange spændende filmoplevelser, selvom de danske folkebiblioteker er lukkede. Filmstriben - bibliotekernes online filmtilbud - bugner nemlig af sjove, spændende og søde børnefilm for børn i alle aldre.
Du kan læse mere om tjenesten og adgang her.

Filmstriben indeholder også et hav af spændende film for voksne, og hvis det kan være svært at sortere børnefilmene fra, f.eks. hvis man leder efter børnefilm til en særlig aldersgruppe, kan vi varmt anbefale at prøve Biblioteksbandens Filmfinder - klik her. Her kan du nemt browse i Filmstribens børnefilmudvalg, fordelt på alder. Smart!

Hillerød Bibliotekerne ønsker jer god fornøjelse i disse udfordrende tider - vi glæder os til at åbne dørene for jer igen.
Imellem tiden: God fornøjelse med film i sofaen!