Naturvidenskab

Find viden indenfor de naturvidenskabelige fag.

Her finder du et udvalg af de digitale samlinger og databaser, der omhandler de naturvidenskabelige fag såsom fysik, kemi og biologi. Databaserne vil være et godt sted at starte din informationssøgning, hvis du skal skrive opgave om eller i de naturvidenskabelige fag.  

Du har fri adgang til alle sites i denne samling.

Chemspider

Fri og omfattende database over kemiske strukturer.

Databasen giver adgang til mere end 67 millioner forskellige kemiske strukturer, deres egenskaber og andre informationer. Der er også referencer til, hvor Chemspider har fundet information og link til den oprindelige kilde. Chemspider giver dig mulighed for at få fri adgang til kemiske data og information af høj kvalitet med en enkel søgning online. Chemspider er ejet og drevet af Royal Society of Chemistry.

Gå til Chemspider.com

Frividen.dk

Få en hjælpende hånd med de naturvidenskabelige fag.

Frividen.dk er en hjemmeside, hvor du har mulighed for at søge hjælp til matematik, fysik, kemi og biologi. Det sker igennem form for videoundervisning, der også involverer teori, opgaveløsninger og forsøg. Du kan også finde eksempler på større opgaver, som andre studerende har indsendt til sitet, f.eks. SRP, SSO eller AT. 

Gå til frividen.dk

Science.org

Scince.org er et tidskrift der opstod i 1880 ved hjælp af penge fra Thomas Edison. I dag er er Science stadigvæk en af de førende tidskrifter, når det kommer til videnskabelig publikationer på tværs af alle videnskaber. Science er til dig, der skal skrive opgave inden for et naturvidenskabeligt fag som fysisk, bioteknologi, biologi osv.

Gå til science.org

Sundhedsstyrelsen

En rigtig god hjemmeside, når du har brug for rapporter om den danske befolknings sundhed. Under udgivelser vil du kunne finde en masse forskellige typer dokumenter såsom årsrapporter, tidsskrifter, lovgivning, tal og analyser. Hjemmesiden er god til dig, der skal skrive opgave i biologi, idræt, kemi eller samfundsfag.

Gå til sst.dk.