eReolen Global

Adgang
Adgang hjemmefra
E-bøger og lydbøger på engelsk.

eReolen Global ligner eReolen, men er et selvstændigt website med tilhørende app (ved navn Libby), der er udviklet og drevet af det amerikanske firma OverDrive. 

Visse titler kræver, at man reserverer dem. Når en reserveret titel bliver tilgængelig for download eller streaming, har du 2 døgn (48 timer) til at hente titlen. Der findes mange titler, der altid er tilgængelige uden reservation, f.eks. Lonely Planets rejsebøger. Hver titel kan lånes i 21 dage. Hvis du har streamet en titel – og altså ikke har downloadet den – kan du aflevere den igen.

Bruger du eReolen Globals website, logger du på med dit CPR-nummer og pinkode, og vælger Hillerød Bibliotek. Nu kan du læse bøger i din browser, eller downloade dem i EPUB-format.

På websitet kan du også anbefale titler (e-bøger og lydbøger), som ikke er indkøbt til eReolen Global. Du skal være logget ind og søge på titel eller forfatter. Hvis titlen ikke indgår på eReolen Global, men findes i Overdrives database, vil den nu dukke op i søgeresultatet med mærkatet "ejes ikke" og du kan klikke på anbefal. Du kan anbefale titlen til køb og vælge at blive sat på ventelisten, hvis den købes og få tilsendt en e-mail, når den er tilgængelig.

Bemærk, at hvis du anbefaler en titel, er der ingen garanti for, at den bliver købt. På din konto kan du se en oversigt over, hvilke titler, du har anbefalet, og om titlerne er købt.

Bruger du din tablet eller smartphone, skal du downloade app’en Libby (fås til iOS, Android og Windows).

Se hvordan du bruger eReolen Global i denne video:

 

Se i denne video hvordan du bruger eReolen Globals app, Libby: