Om dette arrangement

Tid
11:00 - 14:00
Pris
Gratis
Lokalitet
Vandrehallen
Målgruppe
For alle
Litteratur, foredrag og debat

Skriv for Liv

10.12.22
Har du lyst til at give håb og opmuntringer til mennesker, der står i umulige situationer?

Lørdag den 10.12. fra 11.00 til 14.00 vil der på Hillerød Bibliotek være mulighed for at deltage i Skriv for Liv, som er arrangeret af Amnestys lokale Hillerødgruppe.

Den globale Skriv for Liv-kampagne er verdens størte menneskerettighedsevent. Hundredetusindvis af mennesker verden over skriver breve for at få løsladt - og give håb til - mennesker i nød. 

Skriv for Liv er en global kampagne, som begyndte i 2001, og det er nu Amnesty Internationals største begivenhed med deltagere fra flere end 170 lande. I år vil det være muligt at deltage fra Hillerød Bibliotek.

Du kan skrive breve til de ansvarlige myndigheder og til de personer, der krænkes. Vi har både konkrete personer og sager, som du kan skrive til, og alle de materialer som du har brug for. Brevene kan både skrives på dansk og på engelsk, og alle må deltage. Hvis du har lyst til at skabe fokus på uretfærdighed der skal bekæmpes og give håb til dem der dagligt kæmper for almene rettigheder, så kom og værd med lørdag den 10.12.

Amnesty arbejder ud fra FN’s Verdenserklæring om Menneskerettigheder, der understreger at menneskerettighederne gælder for alle mennesker til alle tider. I år er der særligt fokus på forsamlings- og ytringsfrihed. 

Læs mere om Skriv for Liv.

Læs mere om FN's Verdensmål