Billede af Merete Pryds Helle

Om dette arrangement

Tid
10:00 - 15:00
Pris
Gratis
Målgruppe
For alle
Litteratur, foredrag og debat

Skriv breve med Merete Pryds Helle

11.09.20
Sammen med forfatter Merete Pryds Helle inviterer vi alle til at deltage i et kædebrevs-projekt, der sætter fokus på isolationen under coronakrisen.

Under corona-nedlukningen har vi alle haft forskellige oplevelser med isolation, og har vi ikke selv følt ensomhed, har vi sikkert kendt andre, der har oplevet det. I projektet ”Hvert træ synger med sit blad” inviterer Merete Pryds Helle og to billedkunstnere alle Hillerødborgere til at skrive et brev om tiden under corona-nedlukningen. Brevenes modtagere er alle dem, der har levet og måske fortsat lever isoleret.

Man kan deltage i projektet på to måder

1. Enten kan man tilmelde sig en gratis workshop med Merete Pryds Helle og kunstneren Helle Vibeke Skov. Dagen begynder med en tur i skoven, hvor deltagerne skal samle blade til den efterfølgende workshop på biblioteket. Her skal man skrive sit brev på hjemmelavet ”skovpapir” under kyndig vejledning fra Merete Pryds Helle og Helle Vibeke Skov.

Workshoppen finder sted fredag d. 11. september kl. 10-15. Bemærk at der er kun plads til 10 deltagere til denne del af projektet!

2. Den anden mulighed for at deltage er ved at svare på ét af de 10 breve, der bliver produceret på workshoppen. Disse breve kan indeholde alt fra skreven tekst, et fotografi eller en genstand, der relaterer sig til isolationsfølelsen. Deltager man i denne del af projektet, får man efter tilfældighedsprincippet udleveret ét af de første 10 breve, ved tilmeldingen.

Afhentning af breve fra lørdag d. 12. september. Tilbagelevering af breve senest fredag d.18. september kl.14.

Udstilling
Til sidst vil alle breve blive udstillet på biblioteket som en udveksling af personlige fortællinger, følelser, tanker og observationer fra de borgere, der har deltaget i projektet. Udstillingen ledsages af et lyd- og videoværk af kunstner Jeannette Land Schou. Der er fernisering mandag d. 21. september kl. 16-18. Hent en gratis billet her.

Tilmelding

Send en mail til Karen Elsebeth Jensen på kaej@hillerod.dk eller Ulla Stangerup på ulsta@hillerod.dk og skriv, hvilken del af projektet, du ønsker at deltage i.

Frist for tilmelding til workshoppen er d. 10. september og frist for tilmelding til at svare på brevene er ligeledes d. 10. september.

Gratis.