Camilla og Julie med gløgg og småkager

Om dette arrangement

Tid
17:00 - 18:00
Pris
30-25
Lokalitet
Stemningen
Målgruppe
For voksne
Litteratur, foredrag og debat

Bogbaren: Gløgg og Glade Bøger

29.11.22
Har du også brug for lidt hyggelæsning, der kan lune i en kold og mørk tid? Så kom forbi Bogbaren og bliv inspireret til din næste læseoplevelse! Vi serverer gløgg og fokuserer på bøger, der gør os glade

Det sker jævnligt, at vi bliver spurgt, om vi ikke kan anbefale en rigtig god bog. Det kan være lidt af en udfordring, fordi svaret på det spørgsmål kan lande tusind steder alt efter, hvem der spørger. Men vi elsker at gå på jagt efter den gode læseoplevelse sammen med vores gæster – og det giver et besøg i Bogbaren rig mulighed for!

Som gæst i Bogbaren bliver du introduceret for en ny genre eller måske bare nye bøger inden for en genre, du allerede kender og elsker. Vi kan også vælge at fokusere på et tema – for eksempel ”venskaber” eller ”naturen”. Dermed vil du blive præsenteret for bøger på tværs af genrer.

Glade bøger at lune sig på

Hvilke bøger får smilet frem på læben hos dig? Måske en varm kærlighedshistorie, en humoristisk fortælling med finurlige karakterer eller noget helt tredje?

Denne udgave af Bogbaren fokuserer på glade bøger. Helt umiddelbart kan det lyde som bøger, der er lette og hyggelige, og hvor det hele ender godt – også kaldet feel good-genren. Men når vi fokuserer på bøger, der gør os glade, kan det også inkludere bøger om mennesker, der overkommer noget svært, bøger fyldt med smukt sprog eller inspirerende faglitteratur om et emne, der optager dig.

Vi har forberedt en præsentation af et par bøger inden for temaet, som vi selv lige har læst og derfor kan gå mere i dybden med. Derudover tager vi en god bunke bøger med til yderligere inspiration. Og vi er selvfølgelig altid interesserede i at høre, om der er nogle, vi har glemt!

Efter en kort pause med fri snak og en ekstra kop gløgg at lune sig på præsenterer vi nye og kommende bøger, der kan sprede glæde hos alle os læsere!

Billetpris 30 kr. / 25 kr. for biblioteksklubmedlemmer

Gløgg og snacks er inkluderet i billetprisen - og vi serverer altid også et alkoholfrit alternativ.