Om dette arrangement

Tid
16:00 - 17:00
Pris
Gratis
Lokalitet
Danmark
Target
For voksne
Foredrag & debat

Torsdagscafé - Karoline Stjernfelt

30.03.17
Ung prisbelønnet tegner og forfatterinde besøger Hillerød Bibliotek

Karoline Stjernfelt er med sin tegneseriedebut ”I morgen bliver bedre” trådt ind på den nationale tegneseriescene. Fortællingen om det royale trekantsdrama mellem Chr. D. VII, dronning Caroline Mathilde og Struensee gav den kun 22 årige unge tegner den prestigefyldte Claus Deleuran-pris for Bedste danske debut i 2016.

”Karoline Stjernfelt er et usædvanligt stort talent, og vi er utroligt stolte over, at præsentere hende på Hillerød Bibliotek. Vi ønsker at sætte fokus på nye danske tegneserieudgivelser og den nye generation af tegnere, som er med til at bygge videre på den stolte danske tegneserietradition, ” udtaler initiativtager og bibliotekar, Jacob Refstrup Hansen. 

Fra idé til færdig tegneserie

Karoline Stjernfelt vil fortælle om sit arbejde med ”I morgen bliver bedre”, som er første del af en trilogi: Hvordan skaber man en tegneserie? Hvordan man kommer fra tanke til streg, helt fra de første skitser og manuskript? Hvordan designer man karakterer og laver ordentlig research?

Der er grund til at glæde sig til fortsættelsen, da ”I morgen bliver bedre” af kritikere og tegneseriefans allerede er udnævnt som et hovedværk i dansk tegneseriekunst. Det bliver et spændende møde og publikum får mulighed for at stille spørgsmål.

Arrangementet finder sted torsdag d. 30. marts kl. 16 - ca. 17. Det er gratis og kræver ingen tilmelding. Der serveres kaffe/te og lidt sødt.