Bibliotekets to filmnørder i Stemningen
Foto: Hillerød Bibliotekerne

Om dette arrangement

Tid
16:00 - 18:00
Pris
Gratis
Målgruppe
For voksne
Fællesskaber

Film i Stemningen

03.03.20
Kom og se gode og tankevækkende film i Hillerøds hyggeligste filmfællesskab. Her er der fokus på kvalitetsfilm, men især også snakken om filmoplevelserne.

- Ligesom med litteraturen ser man ting fra forskellige vinkler og oplever ting på forskellige måder. Det er ofte meget berigende, at diskutere oplevelsen med andre, siger bibliotekar Per Gether Lauritzen, som sammen med kollegaen Jacob Refstrup Hansen står i spidsen for filmfællesskabet.

Denne gang kan du se et prisvindende britisk drama fra 2015. Filmen handler om ægteparret Kate og Geoff, som har bryllupsdag efter mange års ægteskab. I ugen før den store dag får Geoff brev om, at hans ungdomskæreste Katyas lig er blevet fundet. Liget har ligget dybfrossen i en gletscher siden 1962. Det bringer minder frem hos Geoff, minder der får Kate til at føle at hun har stået i skyggen af Katya i hele deres samliv.

Bibliotekets førende filmentusiaster Per og Jacob giver en kort introduktion til filmen. Efter rulleteksterne vil der være mulighed for at snakke om oplevelsen med andre filminteresserede.

Det er gratis at deltage, og kræver ingen tilmelding, men der er begrænset antal pladser.