Biografsal og popcornsbøtter

Om dette arrangement

Tid
16:00 - 18:00
Pris
Gratis
Lokalitet
Stemningen
Målgruppe
For børn
For børn

Torsdagsfilmklubben - Tag med ud på en flyvende drømmerejse

03.06.21
Film for de 7-11 årige: Kom med ind i en fantastisk verden! Er du lige så vild med at se film som vi er? Så kom og vær med i Torsdagsfilmklubben, hvor vi i vores helt egen hjemmebiograf Stemningen blænder op for en række af de bedste børne- og ungdomsfilm!

I denne Torsdagsfilmklub binder en 78-årig ballonsælger tusindvis af balloner fast til sit hus, stiger til vejrs og sætter kursen mod Sydamerikas eventyrlige vildmarker. Han er på vej ud for at opfylde sin livslange drøm om det store eventyr. Desværre for ham, opdager han først alt for sent, at han har fået en blind passagerer med ombord, en 8-årig ”opdagelsesrejsende” dreng. Denne uharmoniske duo begiver sig nu, sammen med en hund og en sjælden fugl, på en flyvende uforglemmelig rejse ud i en verden fyldt med overraskelser. 

Og så er der selvfølgelig ingen film uden chips, sodavand, masser af hygge - og (i disse tider) naturligvis håndsprit og god afstand!   

Af rettighedsmæssige årsager kan vi desværre ikke annoncere filmtitlerne her, men tag et smut på biblioteket og tjek vores eventyrlige program ud på plakaten.

Gratis med adgangsbillet.

Corona og arrangementer

På Hillerød Bibliotekerne overholder vi alle retningslinjer fra myndighederne vedrørende COVID-19. Det betyder, at du trygt kan deltage i vores arrangementer velvidende, at der er taget højde for alle forholdsregler i forhold til anvisningerne om god afstand, siddepladser med god afstand, mundbind, afspritning mv.