Smilende pige ligger på maven og læser

Om dette arrangement

Tid
16:00 - 17:00
Pris
Gratis
Lokalitet
Online
Målgruppe
For børn
For børn

Silent Reading Party - Online

10.02.21
Schhh…1 times uforstyrret læsefest!

Hvad ville der ske, hvis du i 1 time fik helt uforstyrret fred til at læse en god bog? 
Kan det overhovedet lade sig gøre? Og ville du komme dybere ind i den fantastiske fortælling?
Vil du gerne afprøve det? Så kom til den ultimative stille-læse-hygge-fest. Her står der ren stilhed, hygge og fordybelse på programmet, når vi afholder Silent Reading party! 

Da vi lige nu befinder os i en helt særlig situation pga. COVID-19, og alle vores arrangementer desværre er blevet aflyst i februar, tilbyder vi i stedet, at du kan deltage i Silent Reading Online, via kommunikations-platformen Teams.  

Vi sørger for stilhed på skærmen, og så skal du blot sætte dig godt til rette i din yndlingslæsekrog derhjemme, med en god bog, og med alle de andre silent readers. Så læser vi i stilhed – sammen hver for sig.

PS. Du må også gerne medbringe ekstra bløde puder, lidt lækre snacks, eller bygge din egen læsehule. Det er alt sammen kun med til at gøre Silent Reading endnu mere hyggelig! :) 

10 år +. Gratis. Angiv barnets navn, når I henter den gratis adgangsbillet. (til brug for deltagerliste)
Når barnet er tilmeldt, modtager I efterfølgende en invitation til Teams. 
 

Corona og arrangementer

På Hillerød Bibliotekerne overholder vi alle retningslinjer fra myndighederne vedrørende COVID-19. Det betyder, at du trygt kan deltage i vores arrangementer velvidende, at der er taget højde for alle forholdsregler i forhold til anvisningerne om god afstand, siddepladser med god afstand, mundbind, afspritning mv.