Om dette arrangement

Tid
10:00 - 18:00
Pris
Gratis
Lokalitet
Børnebiblioteket
Målgruppe
For børn
For børn

BØRNEVÆRKSTEDET: Vi kigger på fugle

03.05.21 - 25.06.21
BØRNEVÆRKSTEDET er åbent igen, og vi kigger på fugle. For de ægte tegn på forår er blomster, der pipler op gennem græsset, solen, der får mere og mere magt, og så fuglefløjt. Smuk, skøn, kaldende, skræppende, lokkende fuglesang, der starter tidligt om morgenen.

Og med fuglen kommer forår og frihed. Og i år kommer foråret med mere åbenhed efter en lang periode med nedlukning. BØRNEVÆRKSTEDET synes derfor, det er passende, at vi åbner op igen med fugle som tema.

I løbet af efteråret og op til jul kunne alle vores skønne og kreative gæster finde BØRNEVÆRKSTEDET på pose. Når vi åbner igen den 3. maj, så bliver det med et ”to-go-tema”, hvor I selv kan tage materialerne med hjem, og så håber vi, at vi snart kan få lov til at sidde sammen i ”Krea-hjørnet” på børnebiblioteket og nørkle sammen. Vi har flere skønne temaer i tankerne henover sommeren og til efteråret. Vi har sådan savnet at se jer alle sammen i BØRNEVÆRKSTEDET.

Vores første tema i år byder på en sjov fugl, foldet af en enkelt strimmel farvet papir, samt en viklet ugle ud af garn og en toiletrulle. Fuglene kan sættes på grene hjemme hos jer selv - eller også er I så velkomne til at komme med jeres fugle nede i børnebiblioteket, og så vil vi sætte dem i vores vindue, så de kan sende forårshilsner ud til alle.

Vi har lavet en vejledning til, hvordan man laver begge fugle. vejledninger og materialer kan I selv pakke, når Ibesøger Børnebiblioteket, og tage kreaaktiviteterne med hjem.

Pip pip og på gensyn!

De bedste hilsner til alle jer fra os i BØRNEVÆRKSTEDET