Ledige stillinger

Ledige job bliver altid slået op på Jobnet, Facebook og her på hjemmesiden. Bogopsætterstillinger bliver kun slået op på hjemmesiden.

Frivillige til Hillerød Biblioteks IT-Café søges

Icon Description

Har du lyst til at hjælpe og vejlede folk, der har lidt svært ved at bruge deres smartphone, tablet eller bærbare pc? Så vil Hillerød Bibliotek gerne høre fra dig.

Vi mangler tre-fire frivillige til vores IT-Café. Caféen er et sted, hvor alle kan komme lige fra gaden og få gratis hjælp, råd og vejledning til alskens IT-spørgsmål. Pt. er der mange spørgsmål om opsætning og brug af MitID, men overordnet er de fleste spørgsmål om funktioner og anvendelse af smartphones og tablets generelt.

Caféen har åbent hver tirsdag fra kl. 15 – 17 i perioden: februar-maj og september-november. IT-Caféens frivillige består af to hold, der mødes hhv. lige og ulige uger. Det nuværende team består af tre IT-frivillige.

Opgaven er ulønnet, men der er garanti for, at din hjælp vil blive påskønnet og værdsat af IT-Caféens gæster. Op til jul afholder biblioteket en lille juleafslutning med alle IT-Caféens frivillige, hvor I vil få overrakt en lille julegave som tak for indsatsen.

Hvis du har lyst til at være frivillig i Hillerød Biblioteks IT-Café , så send lidt tekst om dig selv til bibliotekar Jakob Poulsen: jpou@hillerod.dk. Vi afholder løbende samtaler.

Bogopsætter

Icon Description

Er du fyldt 15 og ønsker du at blive bogopsætter, så er det også her på siden du skal holde øje. Vi tager ikke imod uopfordrede ansøgninger på jobs som bogopsætter, men hører gerne fra dig, når der er en ledig stilling.  

Du vil kunne se ledige stillinger her på vores hjemmeside.

Som bogopsætter skal du have god fornemmelse for alfabetet og for decimaltal og kunne holde tungen lige i munden, når du navigerer i bibliotekets mange opstillinger og regler for, hvordan materialerne skal stå. Til gengæld får du et fritidsjob i hyggelige omgivelser med søde kolleger både blandt de andre bogopsættere og bibliotekets øvrige personale.