App'en Biblioteket

Hurtig og nem brug af biblioteket via din smartphone

Vil du have dit bibliotek med dig hjem på din telefon eller tablet? Så skal du hente app'en Biblioteket på Apple Store eller i Google Play.

App'en Biblioteket er hele dit bibliotek samlet i én app. Her kan du søge, reservere og blive inspireret og app’en hjælper dig med at huske, hvornår du skal aflevere dine materialer.

Hent den i App Store eller på Google Play

Når du henter app'en i App Store eller Google Play, skal du vælge din kommune, og så er du igang. Login er det samme som du bruger via vores website.

Hvad kan du med app'en?

Biblioteket app'en har et moderne og brugervenligt design, og funktionerne er fleksible og intuitive i brug. Med Biblioteket app’en har du altid dit bibliotek lige ved hånden. Søg, reserver, bliv inspireret, udlån bøger til dig selv, login og se din lånerstatus. Hvis du endnu ikke er oprettet som bruger af biblioteket, kan du også klare det på Biblioteket app’en.

Bliv inspireret

Biblioteket app'en er spækket med inspiration og formidling. Du kan finde en masse hylder med inspiration som eksempelvis Danske debutanter fra eReolen, Store romaner, Poesi udgivet i 2017, Børnenes univers, For de 9-14 årige - sjove bøger og meget mere.

Søg på tværs

Med Biblioteket app'en kan du søge på tværs af fysiske og digitale materialer. Så finder du ikke bogen i fysisk form, kan det være, at du kan få den som e-bog eller lydbog. Med ét klik hopper du over i eReolen app’en - så bliver det ikke nemmere.

Scan & Lån

Du kan nemt og hurtigt låne dine bøger selv, når du besøger biblioteket, eller låne bøger videre til venner og familie derhjemme. Det kræver kun en smartphone og den nyeste version af Biblioteket-appen.

Glemte du at aflevere?

Intet problem! Biblioteket app’en sørger for, at minde dig om det, når dit materiale snart skal afleveres. Med beskeder fra Biblioteket app’en bliver du hele tiden holdt opdateret om at et materiale snart skal afleveres, og du får også besked, når et reserveret materiale ligger klar til afhentning på biblioteket. Så bliver det ikke nemmere.

Få dine mellemværende ud af verden med MobilePay

Skulle det glippe med at aflevere til tiden, kan du også få dit mellemværende ud af verden meget nemt og hurtigt. Vi har fået MobilePay i Biblioteket app’en, så du kan betale dit mellemværende nemt og hurtigt. Log ind, find dit mellemværende og klik på Betal via MobilePay. Blot med et klik åbner app’en din MobilePay og tager beløb og modtager med over, og du kan betale med det samme. Så behøver du aldrig mere se din bibliotekar skamfuldt i øjenene, når du en sjælden gang har afleveret for sent.

Få besked, når dit materiale er klar til afhentning

Når dit reserverede materiale er klar til afhentning, får du en push-besked fra Biblioteket app’en. Hvis det ikke længere er aktuelt for dig at låne bogen, svarer du blot “fjern reservering” med ét klik. Så bliver det ikke nemmere.