Buggi

Adgang
Fri adgang
Den helt rigtige bog giver lyst til at læse mere! Buggi er et lækkert og intuitivt inspirationsværktøj, som ved hjælp af emojier, interaktive visuelle elementer, bagvedliggende metadata og kunstig intelligens foreslår bøger, der passer til det enkelte barn.

Bøger, der rammer plet

Buggi hjælper med at finde bøger, der passer til lige præcis det enkelte barn.

Med Buggi er det enkelt at finde en bog, der passer til smag og humør, for i Buggi er stemningen og læseoplevelsen i fokus: Barnet kan gå på jagt efter spændende bøger, rare bøger, romantiske bøger, bøger, man bliver glad af, osv.

I Buggi kan barnet også vælge længde, sværhedsgrad og hvor mange illustrationer, der skal være i forhold til mængden af tekst.

Let og sjovt med emojier

Det er let og sjovt at bruge Buggi, og børnene kan betjene sig selv i den legende og visuelt appellerende grænseflade.

I Buggi bruger man ikke tekst til at søge efter en bog. I stedet viser emojier og interaktive figurer vej til bøger med den ønskede stemning, sværhedsgrad osv.

Udvalgt af fagfolk

Buggi præsenterer et kernerepertoire af de allerbedste børnebøger, og der tilføjes titler løbende. Bøgerne er nøje udvalgt af børne- og skolebibliotekarer, der også har været med til at udvikle Buggi og det særlige vokabular for læseoplevelse.