eReolen Global

eReolen Global og den dertil hørende app Libby giver dig adgang til over 8000 engelske e-bøger og netlydbøger.

Læs mere om hvad eReolen Global indeholder

Icon Description

eReolen Global ligner eReolen, men er et selvstændigt website med tilhørende app, Libby, der er udviklet og drevet af det amerikanske firma OverDrive. I samlingen har du adgang til et væld af engelske lybøger, ebøger og magasiner. 

Særligt om magasiner

Der er ca. 250 magasiner, primært på engelsk, men der findes også et godt udvalg af danske magasiner. På eReolen Global finder du magasiner, der er op til 3 år gamle. 

Sådan låner du

Du kan låne 2 ebøger og 2 lydbøger pr. måned. Magasiner tæller ikke med i lånekvoten; lån så mange du vil.  

Visse e-bøger og lydbøger kræver, at du reserverer dem. Når en reserveret titel bliver tilgængelig for download eller streaming, har du 2 døgn (48 timer) til at hente titlen. Der findes mange titler, der altid er tilgængelige uden reservation, f.eks. Lonely Planets rejsebøger. Hver titel kan lånes i 21 dage. Hvis du har streamet en titel – og altså ikke har downloadet den – kan du aflevere den igen.

De lånte magasiner på eReolen Global / Libby bliver automatisk afleveret igen efter 21 dage, hvorefter de forsvinder fra din oversigt.
Har du brug for at vende tilbage til et magasin, kan du sætte det på din huskeliste og genlåne det.

Du logger på med dit CPR-nummer og pinkode, og vælger Hillerød Bibliotek. Nu kan du læse bøger i din browser, eller downloade dem i EPUB-format.

Ønsk en titel

På websitet kan du også anbefale titler (e-bøger og lydbøger), som ikke er indkøbt til eReolen Global. Du skal være logget ind og søge på titel eller forfatter. Hvis titlen ikke indgår på eReolen Global, men findes i Overdrives database, vil den nu dukke op i søgeresultatet med mærkatet "ejes ikke" og du kan klikke på anbefal. Du kan anbefale titlen til køb og vælge at blive sat på ventelisten, hvis den købes og få tilsendt en e-mail, når den er tilgængelig.

Bemærk, at hvis du anbefaler en titel, er der ingen garanti for, at den bliver købt. På din konto kan du se en oversigt over, hvilke titler, du har anbefalet, og om titlerne er købt.