Indeholder over 200 opskrifter med mere end 40 vilde vækster fra naturen - fra birk og brændenælde over hyben, kveller og mælkebøtte til ramsløg, svampe, tang og violer. Opskrifter på middagsretter, brød, salater og supper, saft, sirupper og marmelader, krydderismør, saucer og urtesalte, snapse, likører og te
Emneord
spiselige planter vilde planter
Er materialet hjemme?
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
64.17
Bidragyder
Beskrivelse
På omslaget: Saml og tilbered gratis råvarer fra den vilde natur
ISBN
9788756796460
Udgave
1. udgave, 8. oplag (2015)
Omfang
249 sider
Forlag
Politiken
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
På hjemmesiden
- Nyhed
Hiv naturen ind på køkkenbordet
Her juli har Hillerød Bibliotekerne fokus på FN's verdensmål 15: Livet på land. Og i denne uge præsenterer vi inspirerende bøger og gode råd om at sanke i naturen.Læs mere