Sprogkufferter

Lån en kuffert fuld af hygge og oplevelse!

Hvis dit barn har behov for en ekstra indsats ved sprogindlæring, kan I sammen få glæde af at låne bibliotekets sprogkufferter. 

En sprogkuffert indeholder forskellige materialer – bøger, musik, spil, og legetøj, der stimulerer barnets sanser og hjælper med at udvikle barnets sprog.

Hver sprogkuffert har et tema fra barnets verden f.eks. farver, tal, maskiner, kroppen, vejret, skolestart. Men også emner som prinsesser, vilde dyr, Alfons Åberg og Star Wars og mange flere.

Kufferten skal altid bruges sammen med en voksen, og er ikke til institutionsbrug – hverken til børneinstitutioner eller skoler. Lånetiden på alle kufferter er 31 dage.

Udlån og aflevering

Når du vælger en sprogkuffert, låner du den på udlånsautomaterne, ligesom når du låner bøger. Du skal forinden selv tjekke, at indholdet svarer til den oversigt der følger med kufferten. Når det er tid til at levere kufferten tilbage, skal du aflevere den til børnebibliotekaren, som vil tjekke kuffertens indhold, og aflevere den for dig.

NB! Sprogkufferter kan kun afleveres i den betjente åbningstid.

Reservering og afhentning 

Du kan også reservere din sprogkuffert hjemmefra på vores hjemmeside, eller hos børnebibliotekaren.

Når du har reserveret en sprogkuffert, modtager du via mail og sms et reservationsnummer, når den er klar til dig. Du kan nu hente kufferten på reserveringshylden. 

Du kan se alle vores sprogkufferter lige her.

Børnebibliotekar Henriette Mejdahl Jeppesen

Har du ris, ros eller ideer til emner til kommende sprogkufferter, er du velkommen til at kontakte børnebibliotekar Henriette Mejdahl Jeppesen.

Mail: hmje@hillerod.dk / Telefon: 7232 5852