Børnenes Kunstnertek

Gå på opdagelse i kunst på biblioteket.

Børnenes Kunstnertek er børnebibliotekets tilbud til børn og deres voksne som på egen hånd nu kan gå på opdagelse i Vandrehallens fantastiske kunstudstillinger.

Vores fantastiske kunstudstillinger skal være for alle og med Børnenes Kunstnertek kan børn nu gå på opdagelse i vores kunstudstillinger på en legende, sjov og fantasifuld måde.

Med sjove kunstøvelser for både børn og voksne bliver udstillingerne åbnet for børnene og deres unikke perspektiv kommer i spil. Det kunne eksempelvis være at gå på farvejagt, tælle symboler eller noget helt tredje som på en ny måde tager børnene med rundt i udstillingerne

I finder Børnenes Kunstnertek midt i Vandrehallen, hvor I nemt ser den gamle skolepult, som vi har omdannet til formålet. I pulten er der opdagelsesark og alle de nødvendige remedier, der gør det sjovt og nemt at udforske kunstværkerne. På vores opdagelsesark vil I også altid kunne finde sjove fakta og små historier om kunstnerne og udstillingerne.

Børnebibliotekarer Sofie Funder Allermann og Anne Kathrine Eckardt sidder i Kunstnerteket

Børnenes Kunstnertek vil I kunne finde i alle vores kunstudstillinger og opdagelsesarkene ændrer sig derfor efter hvilken udstilling som Vandrehallen præsenterer.Kunstnerteket henvender sig til alle aldersgrupper, men har et særligt fokus fra 3 år og opefter. Derfor er alle børnehaver og skoleklasser naturligvis også velkomne til at gå på opdagelse i kunsten.

Nyt fra Kunstnerteket

Farvesplat på gulvet og kunst til børn

14.10.2021
Har du set de flotte farveklatter, der er splattet ud over gulvet i bibliotekets Vandrehal? De le...

Gå på opdagelse i kunsten på biblioteket

28.09.2021
Kunstnerteket er bibliotekets helt nye tilbud til børn og deres voksne som på egen hånd nu kan gå...

Bag om udstillingerne

Yuko Takada

Vandrehallen

Læs om aktuelle udstillinger i bibliotekets kunsthal, hvor Børnenes Kunstnertek også holder til.