Ordet er Løs

Vær med når vi atter slår dørene op for Hillerøds store årlige litteraturbegivenhed lørdag d. 5. oktober! Festivalen finder sted i hyggelige og stemningsfulde rammer på Hillerød Bibliotek og Klaverfabrikken, og byder på en farverig vifte af forfattermøder, samtaler, musik, udstilling, en bogmesse og lækker øko-mad leveret af  lokale producenter.

I år kan du møde forfattere og kunstnere, der brænder igennem på hver deres unikke måde. Nogle bringer egne liv og tilværelser i spil og andre suger næring fra tidens store samfundsmæssige spørgsmål. Atter andre tændes slet og ret af gnisten for at skrive og udgive den litteratur, de brænder for. Det gælder bl.a. for den bølge af nye, små, danske forlag, som myldrer frem i disse år. Til festivalen kan du møde 9 af dem, opleve en række af deres forfattere og blive inspireret til nye spændende læseoplevelser. 

Dem kan du opleve til Ordet er Løs 2019:

Helle Helle, Kaspar Colling Nielsen, Karen Fastrup
Jonas Eika, Tobias Trier, Rikke Oberlin Flarup, Lars-Emil Foder, Jonas Okholm

Samt følgende forlag:
Arkiv for detaljer, Asger Schnacks Forlag, Baggaardsbaroner, Ekbátana, Korridor, Pote Produktion, September Press, Forlaget Uro og Vild Maskine.

Som altid prioriterer vi også pauserne højt. Derfor er der rig mulighed for at tage et ”frikvarter” fra scene-optrædenerne. Du kan fx se en udstilling i Vandrehallen med smuk bogkunst eller tage en picnic-pause med lækker mad fra Jordnær og Salto – to af Hillerøds, skønne økologiske fødevarefællesskaber.

Det fulde program er klar og kan hentes på biblioteket og i en digital udgave her.

BILLETTER
125 kr. for studerende og biblioteksklubmedlemmer og 150 kr. for andre.

Køb din billet

Du kan følge Ordet er Løs her på siden samt på Facebook og Instagram, hvor vi løbende uploader forfatterportrætter og giver forsmag på de mange forskellige oplevelser, der venter. 

Ordet er Løs er et samarbejde mellem Hillerød Bibliotek, Klaverfabrikken, Grundtvigs Højskole og Hillerød Musikskole.
Støttet af Statens Kunstfond.

Helle Helle, Kaspar Colling Nielsen, Karen Fastrup, Jonas Eika, Tobias Trier_Ordet er Løs 2019.jpg