Ordet er Løs

Med ORD på hjertet slår vi atter engang dørene op for en uforglemmelig dag, hvor litteratur, kunst, musik og mad fusioneres i hyggelige rammer.

Hvornår og hvem
Festivalen finder sted lørdag d. 6. oktober på Hillerød Bibliotek og Klaverfabrikken. Her kan du gå på opdagelse i kunstnertræf, koncerter, udstillinger og oplevelser, der taler til alle sanser.  

I år kan du møde forfattere og kunstnere, der sætter sig selv i spil i forhold til den verden, de skriver om. Det personlige og ærlige er central i årets program - som et vilkår og grundstof for poesien og de fortællinger, kunstnerne gavmildt deler ud af fra scenen.

Du kan opleve:

Sara Omar, Merete Pryds Helle, Alberte, Tomas Espedal, Caspar Eric, Bisse, Tine Høeg og Momo-lydbog – Skuespillernes eget forlag.

I år prioriterer vi også pauserne højt. Derfor er der rig mulighed for at tage et ”frikvarter” fra scene-optrædenerne. Du kan fx tage en picnic-pause med lækkert mad fra Jordnær og Salto – to af Hillerøds skønne, økologiske madfællesskaber. Du kan også summe rundt hos en række af landets fremmeste små forlag, tage en kunst-pause i Vandrehallens udstilling eller nappe en poetisk pause, hvor pulsen kommer helt ned.

Program og billetter
Programmet kan du hente på biblioteket eller downloade her på hjemmesiden.

Billetter til festivalen koster 100 kr. for biblioteksklubmedlemmer/studerende og 120 kr. for andre. Køb din billet lige her!

Du kan følge Ordet er Løs her på siden samt på Facebook og Instagram, hvor vi løbende uploader forfatterportrætter og giver forsmag på de mange forskellige oplevelser, der venter. 

Ordet er Løs arrangeres i samarbejde mellem Hillerød Bibliotek, Klaverfabrikken, Grundtvigs Højskole og Hillerød Musikskole.

Nyheder