Vi har åbent for udendørs udlån og aflevering

Hillerød Bibliotekerne har lukket til og med 17. januar. Herefter vil det igen være muligt at reservere og hente bøger udenfor. Vi åbner for reservering 14. januar

Lån og aflevering

Fra 14. januar kan du igen reservere materiale via hilbib.dk, APP’en Biblioteket, Bibliotek.dk, læsekompas.dk eller ved telefonisk henvendelse.

Fra 18. januar kan afhente reserveret materiale i følgende tidsrum:

Mandag - torsdag mellem kl. 10-18
Fredag og lørdag mellem kl. 10-14

Afhentning sker ved personaleindgangen til venstre for hovedindgangen. Ring på klokken, og husk det gule sundhedskort / lånerkort.
Det vil være en stor hjælp for personalet, hvis du medbringer en seddel med dine afhentningsnumre på.

Aflevering: Bogindkastet ved hovedindgangen åbent fra den 18. januar klokken 10.00 - herefter døgnåbent.

Uafhentet materiale, der blev reserveret før nedlukningen 30. december, vil stå på hylderne frem til 27. januar. 

Skævinge

Aflevering: I Skævinge er bog-postkassen også åbent fra den 18. januar klokken 12.00 - herefter døgnåbent.

Afhentning: I Skævinge kan man afhente reserveringer i bibliotekets normale betjeningstid:

Mandag 12-18
Onsdag 12-18
Torsdag 9-15

Husk det gule sundhedskort / lånerkort. Det vil være en stor hjælp for personalet, hvis du medbringer en seddel med dine afhentningsnumre på.

Lokalhistorisk Arkiv

Lokalarkivet har åbent for henvendelser på mail og telefon.

Tirsdag 12.30-17.00

Henvendelse på telefon: 7232 5884 eller e-mail: lha@hillerod.dk

Gebyrer

Biblioteket indfører 14 dages gebyrfri periode for materialer med afleveringsfrist i perioden fra den 17. december til den 17. januar. Det betyder, at der først tillægges gebyrer på materialer med afleveringsfrist fra 1. februar. Skyldige gebyrer fra perioden før corona-lukningen fastholdes.   

Nye gebyrtakster fra den 1. februar 2021:
1-7 dage: 20 kr. for voksne / 5 kr. for børn
8-14 dage: 40 kr. for voksne / 10 kr. for børn
15-31 dage: 80 kr. for voksne / 40 kr. for børn
Mere end 32 dage: 230 kr. for voksne / 100 kr. for børn 

Book en bibliotekar

Som et nyt tilbud i lukkeperioden er det nu muligt for alle at booke en bibliotekar, som kan hjælpe telefonisk med blandt andet at finde materialer til studerende, inspiration til ebøger eller  anbefalinger til alle de fede film, du kan streame helt gratis via Filmstriben. Læs mere og book en tid.  

Lykkeposer

Lykkeposerne er et koncept til børnefamilier, som på mange måder minder om en måltidskasse bare med bøger. Lykkeposerne er til alle børnefamilier og vil derfor være fyldt med både børnebøger, spil, film, blade og gode sager til jer forældre. Læs mere og tilmeld din familie til Lykkeposeordningen lige her

Arrangementer

Alle arrangementer i januar og februar er aflyst som følge af det øgede smittetryk og regeringens retningslinjer, men vi håber på at kunne afholde de øvrige planlagte arrangementer fra marts og frem. Hold øje med hjemmesiden og bibliotekets facebookprofil, hvor vi løbende vil holde dig opdateret.

Digitale tilbud

Husk også, at det digitale bibliotek altid er åbent. Besøg hilbib.dk eller hent APP’en Biblioteket og få adgang til et overflødighedshorn af gode tilbud.