Hele Biblioteket på mobilen

15.01.20
Biblioteket app’en er spækket med inspiration til e-bøger, lydbøger, faglitteratur, danske og internationale romaner.

App’en har et brugervenligt design, og funktionerne er fleksible og intuitive at bruge. Når du er logget ind i app’en, kan du se din lånerstatus på Hillerød Bibliotekerne, søge, reservere og forny dine lån. Du kan også læse nyheder og anmeldelser fra Hillerød Bibliotekerne og følge med i bibliotekernes arrangementskalender. Og selvfølgelig finder du masser af inspiration til læsning og lytning.

Med beskeder fra Biblioteket app’en bliver du hele tiden holdt opdateret om materialer, som snart skal afleveres, og du får besked, når et reserveret materiale ligger klar til afhentning på biblioteket.

Du kan også søge på tværs af fysiske og digitale materialer, så finder du ikke bogen i fysisk form, kan det være, at du kan få den som e-bog eller lydbog. Og med ét klik hopper du over i eReolen app’en, hvis du har den downloadet på din mobil. Biblioteket har også en forbedret søgefunktionen, så det er blevet endnu lettere at finde, det du søger.

Hent app’en i Google Play eller App Store. Første gang du logger ind, vælger du Hillerød Kommune, taster samme login som du bruger når du låner bøger, eller bruger bibliotekets hjemmeside - og så er du i gang. Login er det samme som du bruger på bibliotekets website. Hvis du endnu ikke er oprettet som bruger af Hillerød Bibliotekerne, kan du også klare det på Biblioteket app’en. 

Prøv den! God fornøjelse.