Uden ord - Ny udstilling i Vandrehallen

12.01.18
Årets første udstilling byder på malerier og skulpturer af de to kunstnere JChristian Jensen og Niels Larsen

Maler JC. Jensen og skulptør Niels Larsen sætter hinanden i stævne i et nyt udstillingsprojekt, der kredser om billedsprogets kraft og uafhængighed af sproget. JChristian Jensen arbejder med pigment på lærred, mens Niels Larsen arbejder i stentøj, granit og bronze.

Til trods for deres individuelle udtryk, er der en særlig samklang mellem de to kunstneres værker. Geometriske mønstre og naturligende former bringes frem både skulpturelt og på lærredet. I nogle værker er farver og former stramt komponeret, mens de andre steder indgår i et mere frit og legende billedsprog.

Titlen ”UDEN ORD” er en drilsk kommentar til bibliotekets mange bøger og endnu flere ord. I Modsætning til bøgerne er værkerne uden referencerammer og fortolkningslag. De referer kun til sig selv, og hvad de igangsætter af associationer hos betragteren, farves hverken af titler eller ledsagende tekster.

Fernisering
Der er fernisering i Vandrehallen torsdag d. 18. januar kl. 17-18.30. Der bydes på et glas, og kunstnerene vil være til stede for en snak om udstillingen.