Dominique, Monia Sander - Korridor
Dominique, Monia Sander - Korridor

Uden for den traditionelle, skønlitterære bogreol

21.11.19
”8 gode venner, 2 kærester, en lillesøster, usandsynlige mængder kaffe og en kasse helt almindelige guldøl”

Korridor er ét af de små forlag, som viser boghåndværk frem på vores aktuelle udstilling Send til Tryk!. Her kan du få et indblik i forlægger Simon Kristensens tanker om bidraget ”Dominique”:

”Værket Dominique startede sit liv som et lineært word dokument, men printet ud lå det og sitrede. Siderne blafrede. De trak i alle mulige forskellige, og alle mulige individuelle retninger. Nogle holdt sammen, andre stak af.”

”Resultatet blev derfor også en formgivningsproces der har søgt inspiration uden for den traditionelle, skønlitterære bogreol. I gamle tyske operahæfter, i chapbooks, i lovtekster og tekstruller, i psykiatrifoldere, hos netdoktoren, i plakatkunsten, hos æskemageren, i bogobjektet. Og en produktionsproces der har involveret hobbykniv, lineal, saks, klipsemaskine, Dymo maskine, tape, lim, bogbindergaze, sølvtråd, kapitælbånd, programmering, 5 forskellige typer papir, 8 gode venner, 2 kærester, en lillesøster, usandsynlige mængder kaffe og en kasse helt almindelige guldøl.”

"Resultatet: Poesi, prosa, foto, drama, ready-made, interview, lovtekst, og videoinstallation fordelt i hæfter, foldere, plakat, indstik, tekstrulle og på webside."

Hvem er forlaget?
Korridor er et lille uafhængigt forlag, der udgiver danske og udenlandske romaner, digtsamlinger, noveller, kortprosa og lyd & lyrik.
Læs mere på forlagets hjemmeside.

Udstillingen vises til og med 12. januar 2020.

 

Materialer