SaraOmar_Ordeterløs
EspedalogBisse_Ordeterløs
OrdeterLøs_Demoskriveri

Tak for et brag af en festival!

17.10.18
Se de stemningsfulde billeder fra Ordet er Løs 2018, som for 5. gang bragte nogle af landets største forfattere og kunstnere til Hillerød

Lørdag d. 6. oktober blev ordene sluppet løs på biblioteket og Klaverfabrikken, der var indrettet som ét stort festivalområde. Fra scenerne kunne man møde forfattere, kunstnere og musikere, der gavmildt delte ud af deres medrivende fortællinger og inviterede publikum med ind i ”forfatterværkstedet”.

På Klaverfabrikken skabte Sara Omar både store forventninger og lang kø blandt publikum, som kom for at høre hendes gribende historie. Og på biblioteket kunne man bl.a. opleve et magisk møde mellem den norske forfatter Tomas Espedal og den danske musiker Bisse, der endte i en uforudsigelig fælles optræden, hvor ordene og musikken flød. Dagen bestod af endnu flere magiske øjeblikke på festivalens scener med bl.a. Alberte, Tine Høeg, Caspar Eric og en række af byens unge lokale skrive- og musiktalenter.

Ind imellem blev pauserne fyldt ud med lækker mad og herlige bogkøb på Pausetorvet i bibliotekets foyer, hvor en række forlag og lokale madleverandører stod klar med fristende tilbud. Mange gæster fandt også vej til "Den poetiske pause" - et sanseligt og eventyrligt rum, hvor man kunne ringe til en bog og få en fortælling læst højt.

Imens det hele løb af stablen var fotoelever fra Grundtvigs Højskole rundt og tage billeder. 

Fra onsdag d. 24. oktober kan du også se en udstilling i bibliotekets foyer med et udvalg af billederne.

Tusind tak til alle som kom og gjorde Ordet er Løs 2018 til en fantastisk oplevelse!