Josephine Ernst
Josephine Ernst

Sommerudstillingen 2019

03.05.19
Sommeren begynder i Vandrehallen på lørdag, når vi åbner årets udstilling med kunstnere tilknyttet Billedkunstnernes Forbund i Nordsjælland. Som altid bliver det festligt!

Fra på lørdag bliver Vandrehallen atter scene for uforudsigelige møder mellem blandede kunstneriske udtryk, genrer og motiver. Det sker når hele 52 Nordsjællandske billedkunstnere udstiller på årets Sommerudstilling. Alle er medlemmer af Billedkunstnernes Forbund (BKF), der er Danmarks faglige organisation for mere end 1.500 professionelle billedkunstnere. I Nordsjælland er den årlige sommerudstilling en vigtig begivenhed, der både fremmer det faglige fællesskab blandt regionens kunstnere, og giver en smagsprøve på den mangfoldighed af billedkunst, der skabes lokalt.

Fernisering med musik
Udstillingen åbner med fernisering på lørdag d. 4. maj kl. 13-15. Åbningstalen holdes af Rikke Macholm, formand for Kultur- og Fritidsudvalget i Hillerød. Biblioteket byder på et glas vin, og den velspillende Trip Duo bidrager til den festlige stemning med gypsy-swing, fusionsjazz og andre musikalske overraskelser.

Alle er velkomne!

Læs mere om udstillingen her