Billede af Merete Pryds Helle

Skriv et brev til én du tænker på i denne tid

18.08.20
Forfatter Merete Pryds Helle mener, at den bedste medicin mod corona-bekymringen er at dele sine tanker med andre. Derfor inviterer hun til dig til at skrive et brev.

Som bibliotekar bliver man glad, når én af landets største forfattere henvender sig med en god idé. Det skete i starten af sommeren, hvor Merete Pryds Helle præsenterede os for et kædebrevs-projekt, som opfordrer alle Hillerødborgere til at skrive et brev, hvor de deler deres tanker om isolationstiden.

Vi sagde straks ja, da vi synes, det er et vedkommende projekt, hvor alle uanset baggrund og kompetencer, har mulighed for at komme til orde. Alle har oplevet effekten af corona på godt og ondt – nogle har været ramt hårdt af isolationen, mens andre har fundet ro ved at sætte hverdagen på pause. Alle har haft forskellige oplevelser og erfaringer, som det er spændende at få et indblik i, gennem den særlige måde man kommunikerer på gennem et brev. Om det så er et klassisk brev, der består af en tekst, eller indeholder et digt, eller et anderledes brev, der står af en sang eller fx et foto.

Projektet finder sted fra d. 4. – 19. september, og man kan deltage på to måder. Enten ved at deltage i en workshop med Merete Pryds Helle og to billedkunstnere (max 10 deltagere), eller ved efterfølgende at svare på de breve, der produceres i workshoppen.

Her kan du læse mere om, hvordan du deltager her.