Skattejagt i Hillerød

I sommerferien kan du gå på skattejagt i Hillerøds gader. Gennem en historisk tal-jagt kommer du rundt i Hillerød og ser helt sikkert sider af byen, du ikke kendte til i forvejen

På Hillerød Bibliotek står lige nu en dør af guld. Det er en magisk dør, og alle dem, der går igennem den, får automatisk adgang til den superspændende sommerskattejagt, som åbenbarer mange af Hillerøds glemte skatte fra historien. Skattejagten, der er lavet i samarbejde mellem Hillerød Bibliotekerne og Museum Nordsjælland byder på en spændende gåtur rundt i Hillerøds Gader, hvor man med det helt særlige skattekort kommer rundt i de gamle, glemte og gyldne kroge i vores historiske by.

- Biblioteket og Museum Nordsjælland har længe ønsket at styrke samarbejdet, og arbejdet med denne skattejagt har virkelig vist os, at vi sammen kan skabe sjove, engagerende oplevelser for børn og deres familier – som samtidig kan åbne for noget, der for mange kan virke tørt og kedeligt: Formidling af vores fælles historie. Det bliver ikke den sidste skattejagt, vi har lavet sammen, lover Stine Lauritzen Larsen fra Hillerød Bibliotek.

Lodtrækning om fribilletter


Skattekortene finder man på Biblioteket, i Slotsarkaderne eller på Museum Elværket. I den historiske tal-jagt skal man finde og gætte de rigtige tal, som man kun vil være i stand til, hvis man står på det helt rigtige sted. Når man har fundet alle tal, så kan man være med i lodtrækningen om fribilletter til Nordisk Films Biografer. Man skal bare tage et billede af svararket og sende det til denne mail: skattejagt@hillerod.dk. Man kan også aflevere sin besvarelse hos enten Biblioteket eller Museum Elværket. Vi finder vinderen i uge 33.

Biografen er medsponser sammen med ChokoladeMageriet i Helsingørsgade, der sponsorerer en lille forfriskning undervejs, hvis man svarer rigtigt på post nummer syv.