Q* the queer project – ny portrætudstilling i Vandrehallen

20.06.19
Vandrehallens nye udstilling viser stærke portrætter af mennesker, der drømmer om at leve i et samfund, hvor vi ser mennesket før kønnet.

Det er en stor glæde at præsentere den internationalt anerkendte fotograf Lærke Posselt i Vandrehallen med udstillingen Q* the queer project. I portrætserien møder vi en række personer, som træder uden for de traditionelle kønskategorier, ved hverken at definere sig som mand eller kvinde. Med udstillingen sætter Posselt ansigter på en generation af modige unge, som ønsker et samfund, hvor deres liv og udfoldelsesmuligheder ikke er begrænset af fordomme om køn, normer og seksualitet.

Udstillingen vises i anledning af Grundtvigs Højskoles fotofestival 2019, hvor Lærke Posselt deltager som gæsteunderviser.

Artist talk og fernisering onsdag d. 26. juni

Dagens program byder først på en artist talk med Lærke Posselt, der har vundet flere store priser bl.a. Kronprinseparrets Stjernedryspris 2014 og den fornemme World Press Photo i kategorien portræt i 2012. Arrangementet foregår som en walk’n talk, hvor kunstneren viser rundt og fortæller om projektet.

Efterfølgende er der fernisering, hvor vi byder på et glas, og hvor man har lejlighed til at fordybe sig i udstillingen. Åbningstalen holdes af Joachim Adrian, der underviser i fotografi på Grundtvigs Højskole.

Der er fri adgang til begge arrangementer

  • Artisttalk: kl. 15:30-16:30
  • Fernisering: kl. 17:00 -18:30

Udstillingsperiode: 27. juni – 15. september