Ny app til eReolen Global

01.09.17
Mød Libby - en lækker ny app til eReolen Global

eReolen Global har fået ny app, "Libby, by Overdrive." Appen kan hentes til iOS, Android og Windows smartphones og tablets.

Hent appen til iPhones og iPads her

Hent appen til Android telefoner og tablets som fx Samsung, LG, Nexus m.v.

Hent appen til Windows telefoner og tablets her

I løbet af efteråret kommer app’en til at erstatte den gamle app ”Overdrive,” som dog, i en overgangsperiode indtil efteråret, fortsat kan benyttes som hidtil. 

Sådan bruger du appen
Første gang du åbner appen,  skal du scrolle ned til knappen ”Find My Library” og trykke på den. Hvis du har givet tilladelse til, at appen bruger din placering, vil den nu foreslå dig, at dig bibliotek er "eReolen Global". Det skal du bekræfte ved at trykkepå "Yes" - tag dig ikke af, hvis det ser ud som om, eReolen Global ligger på Færøerne, det er en fejl i appen, som snart bliver rettet.

Hvis den ikke selv finder og foreslår eReolen Global, skal du trykke på "Skip" og herefter skrive "eReolen Global" i søgefeltet.

Tryk på "eReolen Global" biblioteket, der nu kommer frem under søgefeltet.

Når du har valgt eReolen Global som dit bibliotek, vil du i appen kunne se de ebøger og lydbøger, der er med i eReolen Global ordningen.

For at låne skal du være logget ind. Det gør du ved at trykke på knappen "Add Your Card". Herefter vælger du HIllerød Bibliotekerne og indtaster dit cpr. eller lånerkortnummer og den kode, du bruger til at låne på biblioteket med.

Nu er du klar til at læse og lytte med den nye app :)

Hvis du vil vide mere
Læs mere om eReolen Global her

Oprindeligt skrevet af HvidovreBibliotekerne.