Det nye udleveringssted i Uvelse

Nu kan du igen hente og aflevere dine biblioteksbøger i Uvelse

Siden Brugsen lukkede har det ikke været muligt at få udleveret sine biblioteksbøger i Uvelse, men fra 6. oktober kan man få udleveret sine bøger hos butikken Byens Bedste Brugskunst på Lyngevej 3

Inden længe skal de boghungrende borgere i Uvelse ikke længere tage turen til Hillerød Bibliotek for at hente deres bøger. Fra 6. oktober er det nemlig igen muligt at få udleveret og aflevere sine bøger i Uvelse. Byens Bedste Brugskunst erstatter den nu lukkede Dagli’Brugsen. Butikken ligger på Lyngevej 3 og har åbent mandag – torsdag fra 9 – 16 og fredag fra 9 – 17.30

Tove Sørensen, der har haft butikken i 17 år, glæder sig til at kunne hjælpe med bogudleveringen. Ideen kom fra en lokal biblioteksbruger, der spurgte Tove, om hun kunne tænke sig at have bogudlevering i sin butik, og den ide var Tove hurtigt med på.

”Jeg vil gerne hjælpe, hvor jeg kan i lokalsamfundet, og jeg synes, det er fint, at ældre uden bil eller børnefamilier med en travl hverdag, kan komme nemt til deres biblioteksbøger – uden at skulle helt ind til Hillerød,” siger Tove Sørensen.

Ordningen starter onsdag den 6. oktober og derefter leveres der materialer til Uvelse hver onsdag.

De personer, som ønsker at bruge Uvelse som afhentningssted skal tage kontakt til biblioteket, så de bliver registreret som lånere i Uvelse. Man kan enten ringe på tlf: 72325800 eller skrive en mail til: bibliotek@hillerod.dk.