Mød litteraturen i en læsekreds

11.01.19
Læs her om Hillerød Bibliotekernes nye Temakredse i foråret

Læsekredse er med til at stille din læselyst og giver dig mulighed for at deltage i snakke om kendte og ukendte sider af litteraturen.

Temakredse
I efteråret 2018 lancerede Hillerød Bibliotekerne det nye læsekredskoncept: ”Temakredse”. I Temakredsene læser man bøger, der kredser om et bestemt emne og relaterer ofte til bibliotekets øvrige arrangementer. Dette forår byder på tre Temakredse:

Historier fra Aftenlandet er fortællinger, der foregår i Tyskland i perioden omtrent efter Første Verdenskrig og frem til Anden Verdenskrigs begyndelse. I den forlængelse kan man den 4. marts høre lektor i tysk litteratur og historie, Philipp Alexander Ostrowicz fortælle, om hvad der rører sig i nyere tysk litteratur.

Klassikerkickstarter byder på kortere og mindre kendte romaner af det 20. årh. store forfattere som f.eks. Fjodor Dostojevskij.

Læsemøder  er en Temakreds fra sidste sæson, og som fortsætter i foråret 2019. I Læsemøder, som læser du bøger af de forfattere og foredragsholdere, som gæster Hillerød Bibliotek i løbet af foråret.

Det er gratis at deltage og biblioteket stiller lokaler og bøger til rådighed. Du kan til hver en tid tilmelde dig den læsekreds, der passer dig bedst på vores hjemmeside: www.hilbib.dk/laesekredse

Materialer