Mød litteraturen i en læsekreds

11.01.19
Læs her, hvad der rører på sig i Læsekredsene på Hillerød Bibliotekerne i foråret

Læsekredse er med til at stille din læselyst og giver dig mulighed for at deltage i snakke om kendte og ukendte sider af litteraturen. Det er gratis at deltage og biblioteket stiller lokaler og bøger til rådighed.

Temakredse
I efteråret 2018 lancerede Hillerød Bibliotekerne det nye læsekredskoncept: ”Temakredse”. I Temakredsene læser man bøger, der kredser om et bestemt emne, og ofte har temakredsene relation til bibliotekets øvrige forfatterforedrag og arrangementer. Dette forår byder på to Temakredse:

Historier fra Aftenlandet er fortællinger, der foregår i Tyskland i perioden omtrent efter Første Verdenskrig og frem til Anden Verdenskrigs begyndelse. I den forlængelse kan man den 4. marts høre lektor i tysk litteratur og historie, Philipp Alexander Ostrowicz fortælle, om hvad der rører sig i nyere tysk litteratur.

Klassikerkickstarter byder på kortere og mindre kendte romaner af det 20. årh. store forfattere som f.eks. Fjodor Dostojevskij.

En Temakreds fra sidste sæson, og som fortsætter til foråret, er Læsemøder, som læser bøger af de forfattere og foredragsholdere, som gæster Hillerød Bibliotek i løbet af foråret.

Læsekredscafé
Vi inviterer til en uformel og hyggelig Læsekredscafé, hvor du kan få mere at vide om Hillerød Bibliotekernes læsekredse og hente inspiration til nye læseoplevelser. Det er gratis og alle er velkome, men tilmelding nødvendig. Læs mere om og tilmeld dig arrangementet her.

Du kan til hver en tid tilmelde dig den læsekreds, der passer dig bedst på vores hjemmeside: www.hilbib.dk/laesekredse

Materialer